Hlavní obsah

Domácí wellness aneb Privátní lázně frčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brzy nastává tma, venku je chladno. V zimních měsících nás to přirozeně láká do koupelny, zahřát se v horké vaně a teplé sprše. Útulnou zenovou atmosféru navodí svíčky, měkké ručníky a také voňavo a čisto.

Foto: Quick-Step

Koupelnu si přetvořte na privátní wellness, vybírejte příjemné materiály, zemité barvy. Okno dovolí i použití živé zeleně.

Článek

V koupelně se budete dobře cítit v přírodních odstínech, jako jsou hnědá, perleťově šedá, olivově zelená. Jestliže máte menší koupelnu, zvolte světlejší odstíny (béžovou, mátově zelenou). Máte okno s přísunem denního světla? Dopřejte si zelené rostliny.

Dobře se v prostoru budete cítit jen tehdy, když bude vše uklizeno, schováno do boxů, přihrádek, nábytku. Pohledům vystavte jen aroma difuzéry, vonné svíčky, hebké tkaniny.

Domácí wellness

Vlastní koupelna je takový lehce přístupný wellness, který si užijete v případě přirozeného vzhledu dřeva. Pokud nechcete přímo dřevěnou podlahu, skvělým tipem je třeba laminátová s dokonale realistickou povrchovou strukturou dřeva.

Odolá i vodním kapkám, snadno se udržuje, má v sobě pojatou dokonce i vodoodpudivou technologii Hydroseal. Díky tomu chrání spoje, takže povrch podlahy je vodotěsný, nečistoty a bakterie se v ní tak nemohou usazovat.

Při úklidu se vyhněte přípravkům a vůním, které jsou plné chemie!

Anketa

Využíváte svou koupelnu i jako malé wellness?
Ano, kdykoli mám jen trochu více času.
30,7 %
Jen zřídkakdy.
12,3 %
Ne, vyřídím si tam, co je třeba a jdu.
44,2 %
Rád/a bych, ale bohužel to nelze.
12,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 342 čtenářů.

V promyšlené koupelně má vše svoje místo

Tipy a trendy

Může se vám hodit na Zboží.cz: Koupelnový nábytek, Čisticí prostředky do koupelny

Reklama

Související témata:

Související články

Dovolte barvám v koupelně, aby vás potěšily

Mohlo by se zdát, že barvy jsou otázkou preference a vkusu každého z nás, ale při zařizování zejména malé koupelny mají velký význam. Vedle designové stránky...

Výběr článků

Načítám