Hlavní obsah

Chcete oslavit závěr roku noblesně? Zahalte interiér do barev šampaňského

Šampaňské a jeho jiskřivě nazlátlá barva je bezesporu s oslavami konce roku neodmyslitelně spjata. Ti, kdo chtějí slavit opravdu stylově, mohou krásy šampaňského využít i prostřednictvím podoby svého interiéru. Výhodou inspirace šampaňským v interiéru je jeho dobrá kombinovatelnost s mnoha dalšími barvami.

Foto: Fraumaier, Stitched, Lights4fun, Poster Store

Barva šampaňského přijde vhod do všech uměřenějších interiérů, které mají působit slavnostnějším dojmem.

Článek

Barva šampaňského je barvou bledě béžovou se zlatými odlesky. Jde o odstín světlé béžové, který se hodí téměř do všech interiérů, jež jsou zařízené v přírodním a boho stylu, ale i ve stylu Provence nebo v koloniálním stylu.

Foto: The Curious Department

Tapeta inspirovaná šampaňským zkrášlí stěny místností, ve kterých se často slaví.

Zároveň je barva šampaňského skvělou volbou do luxusnějších interiérů. A to právě díky tomu, že připomíná šampaňské, zlato a také díky tomu, že skvěle vypadá na sametu. Právě ten dá plně vyznít zlatavým odleskům.

Půlnoční atmosféra poslouží coby ideální inspirace pro vánoční i silvestrovský interiér

Vánoce
Foto: Oka Uk, Sophie Allport, Einrichrten Design

Interiér doladí kousky inspirované bublinkami a doplňky ve zlaté barvě. Využít můžete i bohatě vrstvené kulaté zlaté vánoční ozdoby.

Mějte na paměti, že jde o barvu z teplejšího spektra, která bude ladit k dalším teplým a zemitým odstínům. Zajímavý kontrast pak vytvoří s temnou modrou barvou. Tato kombinace bude působit noblesně a nadčasově.

Foto: Sweetpea a Willow

Světle béžová barva se skvěle hodí k sametu.

Tento odstín je také dobrou volbou pro majitele menších interiérů, kteří je chtějí na pohled zvětšit, ale nechtějí volit čistě bílou barvu, hledají spíše univerzální teplejší odstín. S barvou šampaňského rozhodně neudělají chybu.

Foto: Nedgis, Sweetpea a Willow

Pokud zvolíte kousky s leskem, pak bude interiér působit luxusněji a noblesněji.

K šampaňskému také neodmyslitelně patří bublinky. Ať už je uplatníte třeba jako motiv na tapetách, nebo pospojujete světle zlaté vánoční ozdoby k sobě, doladíte tak inspiraci šampaňským na silvestrovský večírek k dokonalosti.

Vyplatí se nezapomenout ani na blyštivé prvky, které dodají prostoru slavnostní atmosféru.

Jak si pohodlně užít půlnoční silvestrovský přípitek v exteriéru

Tipy a trendy

Může se vám hodit na Zboží.cz: Bytový textil, doplňky a dekorace

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám