Hlavní obsah

Pilot F1 Jenson Button nabízí k prodeji své sídlo v losangeleském Bel Air

Novinky, Jana Nesvadbová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bělostné sídlo, téměř symetricky uspořádané a se dvěma garážemi po stranách, se ani ne dva roky od zakoupení rozhodl nabídnout k prodeji britský pilot Formule 1 Jenson Button. Rezidenci je možné objevit v Bel Air, jedné z prestižních rezidenčních částí amerického Los Angeles. Cena domu je v přepočtu něco přes 231,5 milionu korun.

Foto: Profimedia.cz

Jen dva měsíce po oznámení očekávaného příchodu druhého potomka pilot Formule 1 Jenson Button prodává svůj dům v Bel Air.

Článek

Dům stojí ve svažitém pozemku, řešen je částečně jako jednopodlažní, částečně dvoupodlažní. Celková plocha jeho podlah činí dohromady 743 čtverečních metrů.

Stavební styl domu je popisován jako směs moderní a historické architektury. Trojúhelníkové štíty a další prvky odkazují k americkému koloniálnímu stylu.

Uvnitř domu je šest ložnic, které doplňuje šest koupelen. Jednou z nich je i ložnice pro majitele domu, její rozměry jsou opravdu velkorysé. Ostatně malá není v tomto domě ani kuchyň, která se pyšní hned dvěma ostrůvky. Doplňuje ji pak po straně snídaňový salonek vymalovaný v kombinaci bílé a růžové barvy a také obývací pokoj, který na kuchyň přímo navazuje.

V domě je pak několik dalších místností, které nabízejí pohodlí budoucím majitelům i místo, kde si mohou odpočinout, případně třeba trávit příjemné chvíle při posezení s přáteli.

Foto: Profimedia.cz

Ložnice velkorysých rozměrů je připravena pro nové majitele domu.

Za jeden z klenotů domu je považován plně zařízený bar, jejž doprovází vinotéka s vlastním klimatizačním systémem. Druhým klenotem je pak domácí kino zařízené v zelenkavé barvě.

Za domem, v soukromí, je zastřešená terasa, z níž se přes úzký pruh pěstěného trávníku přichází k bazénu obdélníkového tvaru s vířivkou.

Vila na Riviéře, která patřila Seanovi Connerymu, je na prodej

Jak bydlí VIP

Britský pilot F1 Jenson Button si dům užíval společně se svou přítelkyní, modelkou Brittny Wardovou a jejich synem Hendrixem necelé dva roky. V současnosti, zhruba dva měsíce poté, co média přinesla zprávy o tom, že pár očekává příchod druhého potomka, se partneři rozhodli nabídnout svou rezidenci v Bel Air k prodeji.

Jak uvádí britský deník The Sun, závodník a modelka koupili dům v přepočtu za 191 milionů korun ve stavu, kdy byl před dokončením. Nyní jej nabízejí o něco dráž, konkrétně za 231,5 milionu korun.

Anketa

Hodily by se vám u domu dvě garáže?
Ano, šikly by se.
76,7 %
Netuším.
2,9 %
Ne, k čemu?!
7,7 %
Nemáme dům.
12,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1154 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám