Hlavní obsah

Kde přežívají Harry a Meghan? V těsném sousedství známé čtvrti Los Angeles

Novinky, Jana Nesvadbová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poté, co vévodský pár ze Sussexu, princ Harry a jeho žena Meghan, opustil svůj dočasný kanadský domov, pídila se zahraniční média po tom, kde v současnosti rodina žije. S jistotu se vědělo, že je to v Los Angeles, nyní je patrně jasné, že je to luxusní vila v toskánském stylu, jejímž majitelem je herec Tyler Perry. Ta stojí v těsném sousedství slavné čtvrti proslavené televizním seriálem - Beverly Hills.

Foto: Profimedia.cz

V tomto domě nyní bydlí princ Harry a jeho žena Meghan Markleová.

Článek

Zprávu o údajném útočišti manželského páru a jejich ročního syna Archieho přinesl jako první britský web Daily Mail. Ten také dedukuje, proč se vévodové ze Sussexu přestěhovali právě k herci, s nímž nebyli v minulosti spatřováni. Seznámit je prý mohla jejich společná přítelkyně a moderátorka Oprah Winfreyová.

Princ Harry s manželkou Meghan opustili svůj dočasný domov v kanadském Vancouveru poté, co země oznámila, že chce uzavřít své hranice kvůli riziku šíření nákazy koronavirem. Jejich kroky poté vedly do Los Angeles, kde se zapojili mezi dobrovolníky rozvážející jídlo lidem, kteří jsou v největším nebezpečí v případě nákazy nemocí covid-19. Jindy byli spatřeni, jak venčí své psy.

Foto: Profimedia.cz

Princ Harry a Meghan Markleová při roznášce jídla nejohroženějším obyvatelům v Los Angeles.

Sídlo v hodnotě 18 milionů dolarů (zhruba 452 milionů korun) je pouze pět let staré a postavené bylo v toskánském stylu. Na osm soukromých ložnic tu připadá hned 12 koupelen. Stavení stojí na pozemku o výměře devíti hektarů v uzavřené ultra exkluzivní střežené čtvrti Beverly Ridge Estates. Z jeho zahrady je nádherný výhled na město.

Jak podotýká britský web, není úplně zřejmé, zda si pár sídlo od Perryho pronajímá, anebo zda v něm pobývají jako hosté. Jisté pouze je, že neexistují zatím žádné záznamy o tom, že by bylo prodáno.

Foto: Profimedia.cz

Americký herec a scénárista Tyler Perry

Tyler Perry je americký herec, scénárista, producent a režisér, známý především z komedie Boo! A Madea Halloween.

Reklama

Související témata:

Související články

Harry a Meghan mizí z královské scény

Od 1. dubna přestanou britský princ Harry a jeho manželka Meghan vykonávat povinnosti členů královské rodiny. Na Instagramu, kde je sleduje 11,3 milionu...

Výběr článků

Načítám