Hlavní obsah

Zbraň na nevychované řidiče? Rus namontoval na starou ladu plamenomety

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plamenomety místo předních světel jsou, doufáme, nelegální i na ruských silnicích. Ruský stavitel šílených kreací stvořil tohoto „draka” ze staré lady kvůli nadcházejícím, blíže neupřesněným závodům.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rus namontoval do staré lady plamenometyVideo: Viralpress, AP

 
Článek

Ten pocit frustrace z arogantního chování některých řidičů známe asi všichni. Jenže co s tím, když si z troubení nic nedělají a nabourat do nich, tedy úmyslně způsobit nehodu, to nikdo při smyslech neudělá? Ať vás napadne cokoliv, příklad z ruského stavitele Vagana Michailjana si určitě neberte.

Ten totiž na starou ladu namontoval plamenomety místo světel. Skutečné plamenomety, které chrlí plameny mnoho metrů před auto. Ovšem – takovou věc nepostavil jako odpověď arogantním řidičům. Jezdit s něčím takovým namontovaným na autě totiž, doufáme, je prudce nelegální i v Rusku.

Co se stane, když pneumatiku roztočíte rychlostí zvuku? Rusové to zkusili

AutoMoto

Michailjan takto upravenou ladu nazval drakem a uvádí, že je prvním autem na světě, které umí dštít oheň. A vyrobil ho pro nadcházející závody blíže neupřesněného druhu – auto, které prohraje, tento drak spálí. „Zlepšete svá auta. Boj bude horký,” dodal na adresu závodníků.

Není to poprvé, co Michailjan představil šíleným způsobem upravené auto, které se zároveň úpravou stalo nepoužitelné v běžném provozu. Za zmínku stojí zejména postavení jiné staré lady na osm nohou místo kol – vůz měl imitovat pavouka. Zvládl se i pohybovat, ovšem není jasné, zda vlastní silou, a nezvládl chodit – na koncích nohou byla kolečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám