Hlavní obsah

Tesla s novou aktualizací opět nabídne i jednu bláznivou možnost nastavení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilka Tesla vydá příští týden update, který přinese řadu vylepšení. Nebyla by to však Tesla, aby nedošlo i na přidání jedné poněkud absurdní možnosti. Mnohým ale nejspíš udělá radost. Týká se zvuku při zamykání vozu.

Foto: Tesla

Update nabídne možnost nastavení vlastního zvuku při zamykání včetně bláznivých možností.

Článek

Začněme ale od skutečně praktických zlepšení, jako je možnost hlídat okolí automobilu z dalších úhlů díky kamerám ve sloupcích (Sentry Cameras), automatické vytočení linky 911 (americká obdoba linky 112) při nehodě s vystřelenými airbagy, parkovací asistent s vysokým rozlišením a 3D zobrazením okolí nebo vylepšený systém hlídání mrtvého úhlu.

Potěší také přidání aplikace Apple Podcasts, upozornění na rychlostní kamery, značky stop a semafory v navigaci nebo možnost naplánovat si trasu s vícero zastávkami prostřednictvím mobilní aplikace s možností následovného odeslání dat do navigace v automobilu.

Automobilka také umožní hrát hry na displeji určeném pro zadní řadu sedadel, přičemž k zadní obrazovce lze připojit Bluetooth sluchátka. Zejména rodiče na cestách tak ocení klid od zadních sedadel. Do nabídky her Tesla Arcade přibyde hra Castle Doombad a hry Beach Buggy, Polytopia a Vampire Survivors dostanou update.

Nebyla by to ale Tesla, kdyby nepřidala i něco, co by jiné automobilky považovaly za zbytečné. S novým updatem tak přibyde nová světelná show The Arrival a především možnost nastavit si vlastní zvuk při zamykání vozu. V nabídce přitom vidíme položky jako gumová kachnička, aplaus, old-school klakson a chybět nebude ani ječící koza.

Jak ovšem automobilka dodala v závěru, dostupnost jednotlivých vylepšení bude záviset na konkrétním modelu.

Na Teslu Cybertruck už se vrhli úpravci, může být ještě dobrodružnější

Tuning

Protest proti automobilce Tesla se ze Švédska rozšířil do Dánska

Ekonomika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám