Hlavní obsah

Suzuki ukázalo divoké koncepty pro tokijský autosalon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trojice konceptů, kterou značka Suzuki plánuje ukázat na tokijském autosalonu, představuje drobnou individualizaci hatchbacku, snahu o zlepšení rodinných vztahů či nápad na terénní přestavbu malé dodávky.

Foto: Suzuki

Suzuki Super Carry Mountain Trail Concept

Článek

Vypadá to jako koncepty upravených aut pro lasvegaskou SEMA Show, automobilka Suzuki to však chce ukázat na lednovém tokijském autosalonu, který se koná od 12. do 14. ledna. Řeč je o trojici aut, upravených v jednom případě až k nepoznání.

Tím případem je mikrododávka třídy keidžidóša jménem Super Carry, ovšem s přízviskem Mountain Trail Concept. Po vzoru jména jde o offroadovou přestavbu s vnějším rámem kolem kabiny, závodními sedačkami, rámovými dveřmi či korbou. V terénu by však rychle skončila, neboť má pořád svá malá kola a světlou výšku.

Foto: Suzuki

Suzuki Spacia Papa Boku Kitchen Concept

Nejhranatějším kouskem je mikro-MPV Suzuki Spacia Papa Boku Kitchen Concept. S největší pravděpodobností jde o předzvěst verze Gear, oplastovaného provedení modelu Spacia. Trik u konceptu však je v tom, že místo zavazadelníku má kuchyni. Ta má podle automobilky zlepšit spolupráci dětí s rodiči tím, že budou na výletech spolu vařit.

Foto: Suzuki

Suzuki Swift Cool Yellow Rev Concept

A konečně, nejnormálněji vypadajícím vozem je Swift Cool Yellow Rev Concept, který je navzdory svému názvu zelený. Nejde o předzvěst verze Sport, nýbrž jen o vzhledově upravený standardní swift nové generace; kromě nálepek na bocích má mračítka, černá kola a zatmavená zadní světla.

Suzuki představuje nový swift v evropské verzi

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám