Hlavní obsah

Škoda poodhaluje interiér nové Octavie, designové skici potvrzují nejen zvláštní volant

Novinky, laz

Pondělí se blíží a čtvrtá generace Škody Octavia se znovu představuje podrobněji. Poprvé se oficiálně díváme do interiéru. Designérské črty potvrzují dřívější uniklé fotografie.

Foto: Škoda Auto

Volant Škody Octavia čtvrté generace

Článek

Premiéra nové škodovky se tradičně kouskuje jak ze strany úniků od fanoušků, tak i prostřednictvím automobilky. Po nahánění maskovaných prototypů na českých dálnicích nebo v Alpách už jsme viděli designérské skici exteriéru, dynamické video s detaily nebo také fotografie nemaskované zádě či celého interiéru.

Foto: Škoda Auto

Designérská skica interiéru čtvrté generace Škody Octavia

Právě dovnitř jsme se poprvé pořádně podívali v úterý, a to díky facebookové skupině Škoda Octavia 3 CZ/SK. Tehdy nebylo jasné, zda jde o autentické fotky produkční Octavie, ovšem nyní, po zveřejnění črtů přímo od automobilky, to můžeme v podstatě potvrdit.

Interiér zaujme celkovou architekturou s vyvýšeným displejem infotainmentu, ale i barevným provedením, minimalistickým voličem dvouspojkové převodovky nebo pouze dvouramenným volantem. Dříve běžné řešení nedávno opět začal používat Peugeot, nyní se k němu vrací i Škoda.

Škoda ukazuje novou Octavii, výrazně povyrostla a poprvé půjde dobíjet

AutoMoto

Škoda poutá, že čtvrtá generace nabídne vůbec nejprostornější interiér ze všech octavií. Ostatně už známe i rozměry, podle kterých bude novinka největší i zvenčí. Více už ale 11. listopadu večer, kdy se nám nová Octavia ukáže kompletně při své světové premiéře v Praze.

Foto: FB skupina Škoda Octavia 3 CZ/SK

Dvouramenný volant se u Škody objevuje po mnoha letech.

Anketa

Líbí se vám dvojramenný volant?
Ano
32,7 %
Ne
67,3 %
Celkem hlasovalo 1520 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Škoda představuje Kamiq GT, páté SUV pro Čínu

SUV mánie je v Číně na vzestupu a Škoda na tomto veledůležitém trhu uvádí už pátý sportovně-užitkový model. Podobně jako Kodiaq přišel ve verzi GT se sníženou...

Nová Škoda Octavia odhaluje detaily ve videu

Škoda ukázala z nové Octavie zatím nejvíc, video odhaluje přední i zadní světla. Jedna připomínají větší modely, druhá jsou o poznání méně kontroverzní, než...

Výběr článků

Načítám