Hlavní obsah

Nová Škoda Octavia odhaluje detaily ve videu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda ukázala z nové Octavie zatím nejvíc, video odhaluje přední i zadní světla. Jedna připomínají větší modely, druhá jsou o poznání méně kontroverzní, než tomu bylo dosud.

Nová Škoda Octavia ukazuje detailyVideo: Škoda

 
Článek

Čas do premiéry zbrusu nové Škody Octavia se krátí, abychom na to nezapomněli, automobilka nás drží napnuté sem tam zveřejněným střípkem informací. Minulý týden to byly fotografie maskovaného auta, dnes tu máme video, na kterém Octavia ukazuje detaily.

Dobře třeba vidíme přední světla, která mají různě skloněné linky denního svícení, a také obrys zadních světel, která jsou mnohem víc podobná těm na Superbu či Kodiaqu než na Scale. Nápis Škoda místo loga na pátých dveřích berme jen jako potvrzení trendu.

Foto: Škoda

Světla nové Škody Octavia v sobě mají dvě L.

Zatím nevidíme celou příď, ovšem už nyní se zdá velmi pravděpodobné, že příď nebude tak kontroverzní, jako Kabaňův „čtyřoký” facelift Octavie třetí generace. A tím nejspíš bude i méně odlišná od zbytku automobilového světa.

Jak bude Octavia vypadat v celé své kráse, se dozvíme už příští týden. Video ukazuje kombík, právě ten se má za sedm dní představit. Liftback přijde o něco později.

Škoda poodhaluje interiér nové Octavie, designové skici potvrzují nejen zvláštní volant

AutoMoto

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám