Hlavní obsah

Auto s dvěma mladými ženami narazilo do stromu. Jedna zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jindřichův Hradec
Aktualizováno

Jedna žena zemřela a druhá utrpěla těžké zranění při nehodě auta na Jindřichohradecku. Záchranáři ke srážce poslali dva vrtulníky.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřela 19letá dívka

Článek

Nehoda se stala v neděli odpoledne mezi obcemi Slavonice a Staré Hobzí. Auto podle záchranářů narazilo do stromu a podle oznamovatele v něm byly dvě těžce zraněné ženy.

„Devatenáctiletá řidička pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem a stavu komunikace, sjela do příkopu, kde narazila přední částí do stromu,” uvedl mluvčí policie Milan Bajcura.

Běžec našel ráno na silnici u Milevska mrtvého cyklistu

Krimi

Kromě sanitky na místo vzlétly vrtulníky z Českých Budějovic a Jihlavy. „Záchranáři po příjezdu nalezli ve vozidle dvě mladé ženy. Jedna z žen bohužel zemřela bezprostředně po nárazu. Její zranění nebyla slučitelná se životem. Druhá žena utrpěla těžká mnohačetná poranění,“ uvedla mluvčí záchranářů Petra Kafková.

Zraněnou ženu záchranáři ošetřili a letecky ji v kritickém stavu převezli do nemocnice v Českých Budějovicích. Policie upřesnila, že šlo o 19letou spolujezdkyni.

Reklama

Výběr článků

Načítám