Hlavní obsah

Ruský youtuber nechal vybouchnout zánovní BMW M5

Že je zbytečná destrukce drahých věcí divácky vděčná, se ruský youtuber Michail Litvin přesvědčil už víckrát. Patrně ve jménu zesnulého kamaráda tentokrát podlehlo BMW M5, které ale nemělo s tím kamarádem nejspíš nic společného.

Foto: Milan Lažanský, Novinky

BMW M5 CS (Ilustrační foto)

Článek

Ruský youtuber Michail Litvin má na kontě pár kousků s auty, které jsou přinejmenším kontroverzní, pro leckoho nepochopitelné, ale taky co do počtu zhlédnutí velmi úspěšné. Psali jsme o tom, že zbytečně podpálil zánovní mercedes, i že proboural výlohu autosalonu po údajném sešlápnutí plynu místo brzdy.

Před několika dny se na YouTube objevil další destruktivní počin zahrnující špičkové a velmi drahé auto – BMW M5 nejnovějšího provedení. Takový vůz v Česku stojí od 3,3 milionu korun. A ve videu ho vidíme vyletět do povětří.

Proč, není konkrétně jasné, ale z videa to vypadá, že jde o poctu kamarádovi Saidovi Gubdenskému, který na podzim 2021 tragicky boural v BMW M4 Competition v Moskvě. Podle webu ASTV.ru vlastní vinou. Co s Gubdenským mělo společné toto BMW M5? Patrně nic. Podle webu patřilo Andreji Sidoropulovi, kterého má video také ukazovat – živého a zdravého.

Rekordní drift? Stanovit ho měl Rus na staré ladě po více než 17 hodinách ve smyku

AutoMoto

Jestli je zničení drahého auta vhodnou poctou kamarádovi, nechme na osobním názoru. K čemu je takový kousek vhodný zcela jistě, je zisk milionů zhlédnutí na internetu. V tomto případě konkrétně 4,3 milionu.

Anketa

Souhlasíte s takovýmto způsobem pocty zesnulému kamarádovi?
Ano
6,3 %
Možná, pokud by to auto patřilo nebožtíkovi
3,6 %
Ne
90,1 %
Celkem hlasovalo 6394 čtenářů.

Reklama

Související články

Test BMW M5 CS: Hlava rodiny M

Tohle je nejsilnější sériové BMW historie. Divize Motorsport sice přidala jen sedm kilowattů výkonu, ovšem verze CS znamená pro M5 mnohem více.

Výběr článků

Načítám