Hlavní obsah

Příští Volkswagen Tiguan natočen s minimem maskování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neznámý maskovaný volkswagen byl již poněkolikáté zachycen při testování. Velikostí a způsobem maskování zadních lamp dává tušit, že je novou generací crossoveru Tiguan.

Článek

Druhá generace Volkswagenu Tiguan se prodává od roku 2016 s jednou modernizací, takže brzy začne být čas na plnohodnotnou novou generaci. Tu automobilka samozřejmě vyvíjí a pilně testuje. Nedávno se youtubovému kanálu CarSpyMedia podařilo zachytit neznámý volkswagen s minimem maskování a tvrdí o něm, že to je právě nový tiguan.

Vůz vypadá úplně jinak než dosavadní tiguan, nenechte se ale zmást - pořád to není zcela odkryté, nemaskované auto. Zadní svítilny jsou zakryty nálepkou v podobě lamp současného tiguanu a i kolem těch předních a masky chladiče jsou vidět známky kamufláže.

Foto: Petr Horník, Právo

Současný Volkswagen Tiguan

Prototyp působí oproti současnému tiguanu větší a z některých proporcí zádě by se skoro chtělo odhadovat, že to je vůz určený pro Čínu. Tam je totiž u auta nejdůležitější prostor na zadních sedačkách stejně jako u nás spotřeba a kufr.

Může to ale také znamenat prostě fakt, že nový tiguan má schopnostmi pojmout dětské sedačky nahradit model Sharan - ale to už pouze spekulujeme. Počkejme si na odhalení novinky, dá se očekávat příští nebo přespříští rok.

Volkswagen po 27 letech ukončil výrobu Sharanu

AutoMoto

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám