Hlavní obsah

Nový Volkswagen Multivan dostal paket pro přenocování

Novinky, Adam Rajmont

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě než sedmá generace Volkswagenu Multivan dostane plnohodnotnou obytnou verzi California s vyklápěcí střechou, je k mání varianta na půl cesty. Nově nabízený paket pro přespání slouží pro příležitostný nocleh.

Foto: Volkswagen

Volkswagen Multivan s paketem pro přenocování.

Článek

„Náročným fanouškům kempování nabízíme modely California, ale příjemný nocleh na cestách dokáže poskytnout také nový multivan s paketem pro přenocování, který jsme právě zařadili do naší nabídky na českém trhu,“ říká Mirka Cimrová, ředitelka divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche ČR.

Paket pro přenocování zahrnuje skládací matraci, možnost zatemnění oken včetně panoramatické střechy, ventilační mřížku pro přední boční okna a schránku pro uložení všech prvků spacího paketu.

Základní verze stojí 70 472 Kč, zatímco paket pro přenocování Plus, který obsahuje také kempovací židle a stůl, vyjde na 82 372 Kč.

Ti, kteří stále čekají na californii nové generace, se zřejmě dočkají ještě v letošním roce. V nabídce doplní menší Caddy California a obří Grand Californii z modelu Crafter.

První jízda s Volkswagenem California 6.1: Trocha digitalizace do toho kempování

AutoMoto

Test Volkswagenu Multivan T7 Long TDI: V dálkové konfiguraci exceluje

Testy

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám