Hlavní obsah

Nová verze nejmenších BMW hraje barvami

BMW řady 1 a 2 Gran Coupé budou letos od července k mání v edici nazvané ColorVision.

Foto: BMW

BMW řady 1 a 2 Gran Coupé v edici ColorVision

Článek

Hatchbach řady 1 a čtyřdveřové kupé řady 2 Gran Coupé se v nové edici ColorVision od běžných variant liší několika prvky v exteriéru i interiéru.

Zvenčí se jedná o velký třídílný nasávací otvor ve spodní části předního nárazníku, tmavý difuzor a vertikálně uspořádané výdechy v zadním nárazníku a taktéž leskle černé prvky včetně rámování oken. Další exkluzivitou jsou dvoubarevná 18palcová M kola z lehké slitiny v černo-stříbrném provedení.

160 odstíny z individuálního programu už mohou být nalakována i dvě nejmenší BMW

AutoMoto

Vozy vždy vycházejí z M paketu, přičemž závodní oddělení lze ještě více připomenout díky voliteným logům k 50. výročí divize M na kapotu, víko zavazadlového prostoru a středy kol.

Nová verze hraje barvami. Na výběr je osm odstínů karoserie, lze objednat rovněž laky z programu Individual. V nabízené barevné paletě se ke zmíněnému 50. výročí znovu objevují i historicky významné odstíny laku, jako je žlutá Dakar, fialová Daytona a modrá Macao.

V interiéru se novinka liší dvoubarevnými koženými sedačkami, které lze objednat v černočervené a černobílé. Najdete na nich také nápis „Edition“, stejně jako na prahových lištách.

První jízda s BMW 220d GranCoupé: Stylovka, která potěší i v zatáčkách

AutoMoto

Standardem je sportovní podvozek se světlou výškou sníženou o 10 milimetrů a sportovní řízení. Edice je k dispozici pro všechny motory s výjimkou verze 128ti.

V nabídce budou tyto vozy od července za dosud nezveřejněnou cenu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám