Hlavní obsah

Mercedes CLE natočen v lehkém maskování. Má nahradit několik modelů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maskovaný prototyp širokého kupé, který byl natočen v provozu, je s největší pravděpodobností chystaný model Mercedes CLE.

Článek

I automobilky s velmi širokým portfoliem modelů se postupně zbavují okrajových částí nabídky, zejména dvoudveřových kupé či kabrioletů. Rovněž Mercedes se na redukci chystá, ovšem zájemci o stylový vůz s třícípou hvězdou ve znaku se nemusí obávat.

Kupé a kabriolety tříd C, E a S, které se buď již neprodávají, nebo nedostanou přímé nástupce v současných generacích, se chystá nahradit model CLE.

Poté, co byl k vidění maskovaný kabriolet s plátěnou střechou, došlo i na kupé. Do široka rozkročený vůz na sebe skrze maskování prozradil elegantní siluetu, rozměrné světlomety a masku chladiče.

Očekává se technika blízká nové třídě C, jisté tak jsou sice spalovací motory, ovšem otazník visí nad šestiválci. Je pravděpodobné, že se CLE stejně jako celá současná třída C spolehne na výkonné čtyřválce s různou formou elektrifikace, a to včetně očekávaných variant od AMG.

Premiéra novinky se očekává ještě v letošním roce.

Mercedes-Benz má seškrtat nabídku kupé, kombíky časem zmizí úplně

AutoMoto

Mercedes uvedl nové GLC ve stylové karosářské verzi Coupé

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám