Hlavní obsah

McLaren představuje supersport Senna pro děti. Detaily fascinuje, cenou překvapí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská automobilka McLaren představila svůj třetí model elektrického autíčka vyrobeného pro malé děti. Jedná se o kopii modelu supersportu Senna, která má vše, co správné auto potřebuje. A k tomu příjemnou cenu.

Foto: McLaren

Dětské vozítko McLaren Senna

Článek

McLaren už dříve vyráběl jako dětské auto i model 720S a hybridní supersporťák P1. Teď ve stejném stylu představil závodní auto Senna, které rodičům malých fanoušků McLarenu nabízí za 375 liber, v českých korunách za 11 tisíc.

Nástupce McLarenu F1 je tady. Každý jeho detail je dechberoucí

AutoMoto

To není zrovna přehnaná suma, když jde o originální výrobek od legendární automobilky, která v posledních letech chrlí jeden závodní a sportovní vůz za druhým.

Navíc, Britové dětské vozítko nabízejí v pěti barevných kombinacích. Vůz si pak užijí hlavně děti od 3 do 6 let. Na reklamních fotografiích v autě ale pózuje i závodník F1 Lando Norris.

Foto: McLaren

Lando Norris, závodník F1, se zkusil posadit do dětského vozítka od McLarenu.

V McLarenu si dali záležet, aby si děti náležitě užily to, co prožívá každý majitel skutečného modelu Senna.

Vůz má nahoru otevírané dveře, po stisknutí startovacího tlačítka se ozve zvuk motoru a vozítku fungují brzdy i brzdová světla. Auto má dokonce i funkční infotainment včetně čtečky na USB a SD kartu, pomocí kterých lze ve vozítku přehrávat hudbu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám