Hlavní obsah

Jedinečný pohled do muzea Porsche. Proletěl jej dron

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Technologická společnost DJI, která se specializuje na výrobu dronů, zveřejnila ve spolupráci s muzeem Porsche ve Stuttgartu ohromující záběry z průletu skrze celou budovu. Video umístěné na YouTube tak přináší jedinečný pohled na umístěné exponáty.

Článek

Muzeum Porsche v německém Stuttgartu je samo o sobě úžasným místem, které chce jednou za život navštívit asi každý milovník aut. Nyní si ale někteří z nich mohou ušetřit dlouhou cestu, protože je pravděpodobné, že ani zaměstnanci muzea jej nikdy neviděli v tak úžasných záběrech, jaké nyní nabídlo nové video technologické společnosti DJI, jenž se po prostorech a mezi, pod, skrze a nad auty proletěla dronem.

Dvouminutové video umístěné na YouTube je reklamou na nový stroj DJI Avata a zkušební pilot dronu skutečně žene mašinku na úplnou hranu, když v muzeu doslova prolétá pod nejslavnějšími modely Porsche i skrze ně. Automobilka ovšem o celé akci věděla, a vyjádřila tak pilotovi skutečně velkou důvěru.

Aby totiž bylo jasno, dron se na záběrech několikrát nebezpečně přiblíží ke skvostům jako Rothmans Porsche 953, které v roce 1984 vyhrálo Rallye Paříž-Dakar, nebo k závodnímu Porsche 917K z roku 1970 v ikonických barvách Gulf, jež vyhrálo Le Mans.

Vrcholem celého videa je pak průlet pod SUV Porsche Cayenne nebo skrze interiér závodního 911 GT2 s vnitřním rámem. Na závěr pak ještě dron prolétne otevřeným kokpitem monopostu Porsche Formule E.

Porsche představí příští hypersport nejdříve za 5 let

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám