Hlavní obsah

Číňan zkoušel opéct maso pomocí lamborghini. Rozbil ho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když zkoušíte použít auto k přípravě oběda, nemusí to skončit dobře. Případ muže z čínského Čchang-sa přitom mohl dopadnout ještě hůř – i přes mocné kouřové efekty Lamborghini Aventador nelehlo popelem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Opékat maso výfukem lamborghini nebyl dobrý nápadVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Ke grilování masa je určen gril. Lamborghini Aventador je auto a má zcela jiný způsob využití. Z výfuku mu ale šlehají plameny, když se motor dostatečně vytáčí. A na plamenech se dá opéct maso.

Tak nějak asi přemýšlel nejmenovaný muž v čínském městě Čchang-ša v provincii Chu-nan. Chápeme samozřejmě ale i jiné pohnutky – mohlo z toho být zajímavé virální video s titulkem stylu „Opekl jsem si oběd díky lamborghini”.

Za asistence jiného člověka, který v kabině auta šlapal na plyn, se tedy pokusil na špejli opéct kousek masa na plamenech šlehajících z výfuku. Stalo se to v sobotu 29. května.

Chtěl předvést své lamborghini, trefil první strom

AutoMoto

Nejen že to samozřejmě nešlo, ale skupině se povedlo aventador docela rychle rozbít. Podle dostupných informací praskla nádržka s chladicí kapalinou, což mělo za následek ohromné množství páry kolem auta.

Nakonec to dopadlo ještě dobře. Túrování motoru po delší dobu může skončit klidně i požárem, a nemusí se to týkat jen supersportů – třebaže o hořících supersportech se píše až nepříjemně často.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám