Hlavní obsah

Američan túroval motor auta zapadlého ve sněhu. Vozidlo vzplálo a muž uhořel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K tragickému případu došlo ve středu v americkém státě New Jersey. Nejmenovaný dvaašedesátiletý muž se pokoušel vyprostit své zapadlé vozidlo. Neustále túroval motor své mazdy, až došlo k požáru, při kterém muž uhořel.

Foto: Little Ferry Police Departement

Zapadlé auto, ve kterém našel smrt jeho dvaašedesátiletý řidič

Článek

Případ z města Little Ferry je o to tragičtější, že zapadlému muži asistovali dva policisté, kteří zapadlé auto potkali na hlídce. Muži řekli, aby s tím přestal a šli přivolat odtahovou službu.

Jak uvedl místní policejní kapitán Ronald Klein, právě když se vraceli ke svému autu, zaslechli praskavý zvuk. Otočili se a uviděli vůz v plamenech.

Policisté se snažili řidiči pomoct. Dveře vozidla však byly zamknuté. Rozbili tedy zadní okénko, ale v tu chvíli už plameny zahalily celý vůz a policisté nemohli na řidiče dosáhnout.

Mimořádný vpád zimy, části Německa zasypal sníh

Evropa

Jedná se o jeden z řady smrtelných incidentů, které způsobila mimořádně silná sněhová bouře, která zasáhla mnoho míst na východním pobřeží USA.

Už v pondělí se v pensylvánském Plains Township odehrála hádka kvůli odhrabávání sněhu. Naštvaný muž nakonec zastřelil své sousedy a následně sám sebe. V dalším pensylvánském městě pro změnu umrzla 67letá žena trpící Alzheimerovou chorobou, když vyrazila z domova a nenašla cestu zpět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám