Hlavní obsah

Američan projel stopku, vymlouval se na Putina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Floridský řidič projel v minulém týdnu stopku na křižovatce dle vlastních slov proto, že Putin ohlásil nukleární válku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Někteří řidiči zkoušejí na policii kuriozní výmluvy, proč udělali nějaký přestupek. Jednu takovou přináší web novin The Independent z floridského okresu Flagler, kde se řidič zastavený policií vymlouval na Vladimira Putina.

Řidiče bílého Dodge Challenger - podle vlastních slov měl auto čerstvě - tam zastavila policie, protože projel stopku, odbočil a pak výrazně zrychlil, jak je slyšet ve videu z kamery na uniformě policisty, které bylo pořízeno 24. února.

Řidič zkouší několik výmluv, až dojde k té finální: „Zrovna jsem se dozvěděl, že Putin řekl, že světu vyhlásí nukleární válku, tak jsem se snažil dostat domů, abych zjistil, co se skutečně děje,“ zněla. „Vyšiluju, mám lidi na Ukrajině,“ pokračoval řidič.

Cedule u parkoviště v Jeseníkách chtěla řidičům zakázat něco, co zákon nezná

AutoMoto

Kdykoliv jindy by to bylo k smíchu více - právě 24. února začala vojenská invaze Ruska na území Ukrajiny. Ta ovšem jen těžko může být ospravedlněním projetí stopky na druhém konci světa. Výmluva policistu samozřejmě neobměkčila a řidič byl za projetí stopky pokutován.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám