Hlavní obsah

Hlavní tah mezi Ostravou a Olomoucí blokovalo několik nehod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několik nehod, které v pátek zavinila vysoká rychlost na namrzlé vozovce, komplikovalo provoz na hlavním tahu mezi Ostravou a Olomoucí. Na čtyřproudové silnici u Nového Jičína havarovalo celkem devět automobilů. Policisté v souvislosti s počasím vyšetřují i další kolize.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Rychlostní komunikaci 1/48 blokovala nehoda dvou osobních a jednoho nákladního vozidla. "Dvě osobní auta a kamión havarovaly při sjezdu směrem na Loučku. Podle našich informací je na místě jeden lehce zraněný," uvedla mluvčí s tím, že o několik kilometrů dál havarovala čtyři auta.

"Nehoda se stala na nájezdu u Starého Jičína a nevyžádala si žádné zranění," řekla mluvčí novojičínské policie Miroslava Michálková Šálková.

Kvůli vysoké rychlosti na kluzké silnici havarovala na stejném úseku nezávisle na sobě další dvě auta. "Řidiči nepřizpůsobili rychlost stavu vozovky a skončili mimo silnici," uvedla mluvčí s tím, že i tyto nehody se obešly bez zranění.

Nejvážnější nehoda se stala na staré komunikaci, která vede podél nové čtyřproudé silnice. U bývalých lázní nedaleko Nového Jičína se tam srazila tři auta. Na místě jsou tři vážně ranění. "Rozsah zranění policie ještě nezná," řekla mluvčí novojičínské policie Miroslava Michálková Šálková.

Reklama

Výběr článků

Načítám