Hlavní obsah

Škodovka sníží od června cenu aut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV/PRAHA

O desítky tisíc korun půjdou dolů ceny stávajících modelů Škody auto. Týkat se to bude fabie, roomsteru, octavie i staršího model Octavia Tour. Společnost zároveň zvýší výbavení aut.

Článek

"Situace na našem domácím trhu a loajalita našich zákazníků jsou pro nás velmi důležité, a proto jsme se rozhodli zavést pro Českou republiku akční ceník našich stávajících modelů," uvedl Jan Procházka, vedoucí prodeje v České republice.

Konkrétně u fabie se sníží cena až o 20 tisíc, u roomsteru až o 30 tisíc, octavie až o 60 tisíc korun. Základní model řady Octavia Tour v provedení limuzína s motorizací 1,4 l / 55kW bude levnější o 50 tisíc korun.

Ostatní modely z řady Octavia Tour v provedení kombi (ve shodné motorizaci) budou nabízeny za cenu modelu Octavia Tour limuzína.

Již před několika týdný automobilak oznámila, že sníží i cenu nového superbu, a to o dvacet tisíc korun. Jeho cena bude začínat na necelých 600 000 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám