Hlavní obsah

Anglie se bojí sériového vraha prostitutek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

U východoanglického města Ipswich se v posledních osmi dnech našly mrtvoly tří prostitutek a jedna další se pohřešuje. Policie vyzvala všechny místní ženy, aby nechodily samy po ulici, a to z obavy, že zde řádí masový vrah. V pondělí o tom informovala britská zpravodajská stanice BBC.

Článek

Všechny ženy musejí být kdekoli a kdykoli obezřetné, když jsou v noci venku, uvedly úřady. "Prosím, nebuďte na ulicích. Když jste v noci samy venku, vystavujete se nebezpečí," vzkázaly.

Policie připustila, že zatím nemá žádnou vážnější stopu po vrahovi. "Nevím, koho hledáme. Možná je místní, možná je zdaleka. Z místa, kde byla těla umístěna a nalezena lze vyvozovat řadu závěrů. Vše je možné," řekl na tiskové konferenci vyšetřovatel Stewart Gull.

Dodal, že situaci zhoršuje sváteční období, kdy se pořádá hodně oslav a hodně lidí chodí večer ven.

Oběti pocházely přímo z Ipswiche a byly nalezeny v okolí města. Bylo jim 19 až 25 let. Čtvrté pohřešované prostitutce, Paule Clennellové, do jejíhož hledání policie zapojila veřejnost, je 24 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám