Hlavní obsah

Rus letící z Miněralných Vod minerálku asi nepil. A podle toho to dopadlo

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svérázným způsobem se vypořádala posádka ruských aerolinek S7 s jedním cestujícím. Ten se během cesty z Miněralných Vod do Novosibirsku opil, urážel spolupasažéry a nakonec se snažil dostat do kokpitu. Nejmenovaný muž skončil připoutaný na sedadle lepicí páskou, napsal server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Mluvčí ruského ministerstva vnitra Irina Volková potvrdila, že se na domácím letu společnosti S7 objevil cestující, který se opil, začal být agresivní, křičel obscénní výrazy na všechny kolem a nakonec se pokusil násilím dostat do kokpitu. Aby posádka zamezila škodám nebo ohrožení bezpečnosti, byla nucena rychle jednat. Muže proto spoutala několika vrstvami izolepy na sedadle.

Před přistáním v Novosibirsku si personál vyžádal policejní asistenci. „Když se strážníci dostali na palubu, našli muže připevněného k sedadlu, jak kope nohama do stěny letadla,“ vysvětlila Volková. „Bylo nám řečeno, že tento občan, jenž během letu projevoval známky intoxikace, použil vůči posádce i ostatním cestujícím vulgárních výrazů,“ doplnila.

Policie muže zatkla a obvinila ho z hrubého narušení veřejného pořádku během letu. Podle všeho se cestující projevoval agresivně i ve vazbě, kde pro změnu nadával policistům.

Letadlo muselo nouzově přistát, do kokpitu se dobýval pasažér

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám