Hlavní obsah

Německé turisty vyhodili z výletní lodi. Prý měli moc hlasitý sex

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po pouhém dni na moři vykázala společnost Tui dva německé turisty z paluby svojí výletní lodi. Údajně kvůli tomu, že měli příliš hlasitý sex. Pár zůstal bezprizorní na karibském Barbadosu a na vlastní náklady se musel dopravit domů, kvůli čemuž chce nyní společnost žalovat, napsal server Mirror.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Němečtí turisté Renate F. a její manžel Volker F. zapomněli zavřít dveře na balkon. Svědky jejich vášnivých radovánek se tak zřejmě nedopatřením stali i další cestující. Po sexu se dvojice navíc nahlas hádala.

Později se u dveří do jejich kajuty objevil manažer doprovázený členem ochranky a řekl, že na rozkaz kapitána mají opustit loď na Barbadosu, kde plavidlo zrovna kotvilo. Z ostrova se pak manželé museli na vlastní náklady dopravit do Paříže, odkud odjeli vlakem domů do Německa. Za vzniklou škodu chtějí společnost Tui žalovat, podle jejich přesvědčení zneužil kapitán své pravomoci.

Žena na výletní lodi riskovala kvůli fotkám. Dostala doživotní zákaz vstupu

Cestování

Výlet pár vyšel velmi draho. Samotná plavba stála více než 6400 dolarů (147 tisíc korun). Navrch manželé strávili tři noci na Barbadosu, kde utratili dalších 1100 dolarů (25 tisíc korun), za letenky dali 2100 dolarů (48 tisíc korun), další náklady čítaly ubytování v Paříži a vlak do Frankfurtu. Dohromady tedy manželé zaplatili více než 230 tisíc korun.

Prý šlo o bezpečnost

„Kvůli incidentu, jenž souvisel s bezpečností, jsme využili našeho práva a požádali klienty, aby opustili loď. Bylo to pro bezpečí jich samotných i dalších pasažérů,“ uvedla společnost Tui v prohlášení. „Paní F. jsme už kontaktovali a vysvětlili jí náš pohled na věc. Nechceme komentovat záležitosti ohledně našich cestujících do detailu,“ doplnila společnost.

Foto: Profimedia.cz

Loď Mein Schiff 5, ze které byli manželé vyhozeni.

V podmínkách Tui uvádí, že pokud je chování cestujících rušivé, ohrožující nebo urážlivé, vyhrazuje si společnost právo, aby hosté ve výjimečných situacích opustili loď. V takovém případě nemají nárok na refundaci ani uhrazení nákladů, které ze situace vyplývají.

Reklama

Výběr článků

Načítám