Hlavní obsah

Jste v háji, křičel pasažér v letadle. To muselo nouzově přistát

Novinky, mšv

Nouzovým přistáním skončil páteční let společnosti American Airlines z Arizony do Minnesoty. Jistý pasažér se během cesty začal chovat velmi nevybíravě, kopal do sedačky před sebou, sprostě nadával a nakonec si na toaletě zapálil cigaretu. Po přistání v Denveru v Coloradu byl zatčen, uvedl server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Co muže vyprovokovalo, není známo. V určitý moment však začal kopat do sedadla před sebou, dokud žena na něm nezačala křičet. Pak začal křičet i onen rušivý pasažér a vyhrožoval ostatním cestujícím. „Jste všichni v háji,“ řval muž a následně si šel na toaletu zapálit cigaretu.

V tu dobu už ale letadlo přesměrovalo svou dráhu, pilot se po 20 minutách pasažérova nevybíravého chování rozhodl odklonit let a nouzově přistát. „Podle zvuku se dalo poznat, že letadlo klesá docela rychle,“ řekl cestující Jim Dickey serveru CNN.

Podle něj se už někteří lidé chystali muže zpacifikovat, aby nikomu neublížil. „Pasažér hned za mnou si přesedl k uličce v případě, že by k něčemu došlo,“ konstatoval Dickey. Nebylo však nutné do situace nijak zasahovat. Letadlo přistálo a krátce poté si muže odvedla policie. Letadlo následně pokračovalo do cílové destinace.

Po zbytek cesty bylo prý nezvyklé ticho. „Když letadlo pokračovalo do Minneapolis, mám pocit, že nikdo neřekl ani slovo,“ dodal Dickey.

K podobným incidentům na palubách letadel nedochází zřídka. Za nevybíravým chováním cestujících stojí většinou nadmíru alkoholu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám