Hlavní obsah

Ve Špindlerově Mlýně zlevní skipasy koupené přes internet

Novinky, mšv

Nalákat lyžaře k nákupům přes internet chce krkonošské středisko Špindlerův Mlýn. Skipasy, které si koupí on-line s tří- a vícedenním předstihem, je vyjdou zdaleka nejlevněji, a to na 820 korun za den, zatímco na pokladně na místě na rovných 1000, oznámili novinku zástupci skiareálu na čtvrteční tiskové konferenci.

Foto: Profimedia.cz

Lanovka na Medvědín (ilustrační foto)

Článek

Výhodou skipasu koupeného v předstihu je podle ředitele Skiareálu Špindlerův Mlýn Reného Hroneše i pohodlí. Lyžaři si mohou koupit permanentku v klidu doma a po příjezdu do střediska vyrazit rovnou na svahy.

„Prodej skipasů přes internet je naší největší prioritou, letos je dokonce zlevňujeme. Pokud si lyžař zakoupí jakoukoliv permanentku v našem e-shopu s předstihem tří a více dnů, vyjde ho ještě levněji než v loňském roce. Nákup z pohodlí domova tak nebude jen nejpohodlnější, ale i nejlevnější,“ uvedl Hroneš.

Pokud si lyžaři skipas koupí do dvou dní, a to buď přes internet, nebo na nových samoobslužných pokladnách ve středisku, vyjde je na 890 korun, tedy stejně jako v loňském roce. Na klasické pokladně vyjde nejdráž, na 1000 korun. Čipovou kartu věrnostního programu Gopass, s níž se skipasy nyní vážou, dostanou zákazníci bez zálohy.

Nové jsou i technologie

V nadcházející sezóně zavádí skiareál novou technologii úpravy sněhu zvanou SNOWsat. „Dosud jsme posuzovali množství sněhu na sjezdovkách odhadem a sondami. SNOWsat měří sněhovou pokrývku digitálně pomocí GPS, a to s přesností tři centimetry. Speciální čidla na rolbách ušetří naftu, elektřinu, vodu a sjezdovky budou připraveny kvalitněji a v kratším čase,“ vysvětlil Hroneš.

Skiareál také chystá další modernizaci zasněžovacího systému, chce testovat novou generaci sněžných děl a plánuje zvětšení snowparku. K rozšíření došlo také u dětské zóny na Horních Mísečkách. Do finále se navíc blíží přípravné práce na propojení areálů Svatý Petr a Medvědín.

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám