Hlavní obsah

Sladkou fantazii přeměnila Američanka v muzeum zmrzliny

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zmrzlinu milovala čtyřiadvacetiletá Američanka Maryellis Bunnová odmala. Sladké dobrotě se proto rozhodla zasvětit malé muzeum, které se 29. července otevřelo v New Yorku. Atrakce ve stylu továrny pohádkového cukráře Willyho Wonky se věnuje také čokoládě, jednou z největších atrakcí je bazén s barevným cukrářským posypem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V New Yorku otevřeli muzeum zmrzlinyVideo: AP

 
Článek

„Jako malá jsem si představovala, že plavu v bazénu plném posypu. Ale málokdo si myslí, že by se dětské fantazie mohly uskutečnit. Je kouzelné vidět, jak si zde každý tak trochu hraje, jde hlavně o zábavu,“ řekla Bunnová.

Muzeum má celkem šest místností a na začátku si může každý dát kopeček zmrzliny zdarma. V další místnosti se návštěvníci baví cukrovými balónky plněnými heliem, v Čokoládové komnatě tryská čokoládová fontánka. Expozice končí v místnosti zvané TinderLand, což je velké hřiště, ve kterém se nachází například houpačka ve tvaru zmrzlinové naběračky.

Muzeum bude také každý týden nabízet zmrzliny z různých populárních gelaterií v New Yorku, které doplní stálou nabídku neobvyklých příchutí.

Vstupenka do muzea stojí 18 dolarů pro osobu (437 korun) nebo 30 pro pár (729 korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám