Hlavní obsah

Výrobci bazénů nadbíhají Česku

Novinky, Dana Novotná

Loni si navzdory krizi pořídili Češi rekordní počet bazénů. „Odhaduji, že kolem třiceti tisíc,“ říká David Havlík, který sleduje tuzemský trh s bazény řadu let.

Foto: Calypso

Ilustrační foto

Článek

„Velcí a úspěšní čeští prodejci tedy mohli od svých dodavatelů získat to nejlepší zboží za mimořádných podmínek. A ty jsou natolik zajímavé, že mohou svým zákazníkům nabídnout bazény za takových podmínek, jaké tu ještě nikdy nebyly. A které se nejspíš budou i těžko opakovat,“ vysvětluje Havlík.

Stačí prý zapátrat na internetu. Hezké zapuštěné bazény, byť v limitovaném množství, se dají v těchto dnech pořídit jen za třetinu běžné ceny. Asi nepřekvapí, že doslova za zlomek hodnoty lze koupit i bazénové zastřešení nebo lamelové zakrytí.

Foto: Mountfield

V lednu se dá krásný zapuštěný bazén pořídit za pouhou třetinu prodejní ceny.

Zimní nákup bazénu tedy přináší možnost získat vysněný rodinný bazén s úsporou desetitisíců a u luxusnějších modelů i statisíců korun. A jak zdůrazňuje Jiří Mikeš, zástupce největšího tuzemského prodejce bazénů, může si zákazník při lednovém nákupu bazénu sjednat i bezplatnou dopravu a instalaci včetně přednostního termínu realizace. Jinými slovy, koupat se bude moci nový majitel bazénu hned od počátku letošní sezony.

Mimochodem, stále platí, že bazén bychom si měli pořizovat u specialistů, kteří mají dobré renomé a kteří se za dobu své existence mohou pochlubit mnoha úspěšnými realizacemi. Kvalifikovaný prodejce je navíc schopen s výběrem pomoci a nabídnout i nadstandardní služby. Například odbornou montáž bazénu, zapojení technologie a uvedení do plného provozu.

Reklama

Související články

Grilování v zimě? Proč ne

Pod stromečkem na Štědrý den nemusíte překvapit jen knihou, novými lyžemi či parfémem, radost můžete udělat i dárkem, který by vaši blízcí očekávali možná spíš...

Výběr článků

Načítám