Hlavní obsah

Unikátní postel odkrývá hvězdné nebe

Novinky, nes

Usínání uprostřed ztichlé panenské přírody jen s hvězdným nebem nad hlavou patří k nejčastějším představám o romantickém spánku. Postel, která spáčům takové prostředí v maximální míře přiblíží, navrhla mladá ruská designérka, rodačka ze Sankt Petěrburgu, Natalia Rumyantseva.

Foto: Profimedia.cz

Cosmos Bed - postel s hvězdami nad hlavou.

Článek

Název jejího projektu zní Cosmos Bed (velmi volně přeloženo jako Vesmírná postel). Lože, navržené jako manželské, kromě poblikávajících hvězd vydává rovněž noční zvuky, a dokonce i vůně charakteristické pro noční bivak v přírodě. Jediné, co schází, je eventuální ranní chlad a rozliční živočichové ťapkající člověku tu a tam přes nechráněná místa.

Foto: Profimedia.cz

Postel vytváří dojem spánku pod hvězdnou oblohou.

Rozměry postele, jejíž skořepina je vyrobena z laminátu, činí 2400 x 3200 x 1600 cm. Navržený model je vyveden v bílé barvě. Vybaven je audio systémem pro možnost přehrávat si před usnutím uklidňující hudbu, dále budíkem a zařízením k uvolňování aromat.

Foto: Profimedia.cz

Moderní lůžko se vším všudy - nechybí hvězdné nebe, hudební systém pro přehrávání hudby či nočních zvuků a dokonce i aromaterapeutická jednotka uvolňující vůně. K probuzení ze sna slouží vestavěný budík.

Postel je díky všem svým vlastnostem přímo předurčena k celkové relaxaci a uklidnění v příjemném prostředí domova.

Foto: Profimedia.cz

Při pohledu ze strany má lože lehce kapslovitý tvar.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám