Hlavní obsah

Trendem letošního roku je stolování v přírodě. Stačí zvolit vhodný nábytek

Novinky, Kristýna Křížová

Mnoho z nás trávilo drtivou část svého volného zimního času ve svém domově. O to víc tak letos láká pobyt v jiném prostředí, kterým nemusí být nutně jen cizina. I to, že si přenesete vhodný jídelní stůl a židle na nějaké krásné místo v přírodě, bezpochyby zpestří život.

Foto: Lights4fun

Bílý nábytek v přírodě působí něžným a jemným dojmem. V podvečer pak přijdou vhod světelné řetězy.

Článek

Pokud se chystáte stolovat ve volné přírodě, rozhodně oceníte skladný a lehký skládací nábytek, který je lehce přemístitelný. Prim hrají obyčejné subtilní kovové skládací stolky a židle známé z francouzských bister a kaváren.

Foto: Garden Trading

Mějte na paměti, že v jednoduchosti je krása. Stolování v přírodě by mělo být nekomplikované.

Ti, kdo mají k dispozici vlastní zahrady, mohou pro oživení a zpestření zvolit ke stolování letos jinou část. Vyplatí se sledovat, kde to právě v zahradě kvete a užít si krásný pohled na květiny a rostliny právě tam.

Foto: Go Modern Furniture

I moderní nábytek rozhodně patří do přírody.

Jestli chcete, aby stolování stylově plně splynulo s přírodní scenerií okolo, volte oblé, organické tvary nábytku a přírodní materiály typu bambus, proutí nebo dřevo. Vyhněte se na první pohled umělohmotným výpletům i všem křiklavým barvám.

Foto: Bridgman

Kousky z imitace proutí zapadnou do přírodního prostředí nejlépe.

V přírodě můžete i odpočívat u internetové televize nebo jen konzumovat občerstvení a relaxovat. Díky moderním nábytkovým kouskům s vyššími matracemi si užijete přírodních krás v klidu a naprostém pohodlí. Zahradní nábytek se totiž co do pohodlnosti stále více podobá tomu interiérovému.

Foto: Bridgman

Ideálním místem na odpolední sklenku a dezert je krásná přírodní scenérie.

Pokud si letos chcete užít pobyt v tuzemsku originálním způsobem, zkuste třeba stanovat v moderním glampingovém boho stylu, který je založený na souladu s přírodou.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám