Hlavní obsah

Přehlídka vánočních věnců čtenářů Novinek je ukázkou zručnosti a šikovnosti

Pojďme letošní Štědrý den strávit spolu. Když ne fyzicky, tak alespoň virtuálně. Okusit vánoční atmosféru svých domovů nám umožnili všichni čtenáři, kteří se zapojili do letošní přehlídky vlastnoručně vyrobených adventních věnců. Udělejme si tedy pohodlí, uvolněme se a zalistujme v přebohaté obrázkové galerii.

Foto: Archiv čtenářů

Letošní přehlídka vlastnoručně vyráběných adventních věnců našich čtenářů je dokladem jejich neobyčejné zručnosti. Prohlédněte si ji a inspirujte se také!

Článek

Po celý adventní čas posílali čtenáři Novinek k nám do redakce fotografie svých vlastnoručně vyrobených adventních věnců a eventuálně i svícnů. Z jejich děl je poznat, jak si všichni závěr toho letošního, v mnoha ohledech netypického i náročného roku uměli zpestřit a užít.

Výroba adventních věnců byla v mnoha rodinách společnou aktivitou, do níž se rády zapojovaly i děti. Zatímco někde mají na štědrovečerní tabuli celý věnec, jinde, nepochybně i z úsporných důvodů, mají adventní svícen. I ty mezi fotografiemi naleznete.

Mnoho výrobků je velice inspirujících. Všem čtenářům, kteří do přehlídky svými snímky přispěli, chceme poděkovat. Pomohli vytvořit velice bohatou galerii, která nabídne nejenom příjemné chvíle při svátečním usebrání, ale pro mnohé i cennou inspiraci do dalších let.

Za celou redakci pak všem čtenářům přejeme hezké a klidné svátky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám