Hlavní obsah

Pracovním stolem ve tvaru Lamborghini uděláte zaručeně dojem

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výrobci nábytku a jiných domácích zařízení jsou schopní pro milovníky nádherných automobilů udělat téměř cokoli. Výjimkou není ani polská firma Manufacture Retro, která uvedla na trh kolekci unikátních „závodních” psacích stolů, které z čelní strany vypadají téměř k nerozeznání od předku Lamborghini Murcielago LP670-4 SV.

Foto: Profimedia.cz

Psací stůl ve tvaru předku Lamborghini Murcielago LP670-4 SV

Článek

Čtenáři Novinek si možná ještě vybaví ledničku ve tvaru čumáku legendárního Fiatu 500 [celá zpráva], ale proti této „lidovce“ je psací stůl coby Lamborghini trochu jiná liga. Zatímco totiž na výrobě ledničky italská automobilka participovala, na polském psacím stole znak pravého Lamborghini chybí. Ale kdo by chtěl být takovým puntíčkářem a hledat ho, že?

Foto: Profimedia.cz

Závodní stoly se vyrábějí ve třech barvách - bílé, modré a oranžové.

Jen si to představte: Skutečné Lamborghini je zcela mimo vaše finanční možnosti. Stůl nabízený za 5900 euro, tedy něco přes 150 tisíc korun, je stále poněkud drahý, ale rozhodně již dosažitelnější. Tak koupíte stůl, postavíte na něj počítač s pořádným displejem a veškerými potřebnými doplňky jako je volant, řadicí páka, pedály apod. a můžete „jet“. Když nebudete chtít, nikdo vám nevymluví, že nesedíte v reálném Lamborghini.

Foto: Profimedia.cz

Sedíte-li za stolem, rozdíl oproti jinému pracovnímu místu nepociťujete. Vše je ale zcela jiné pro toho, kdo se dívá na vás.

Sečteno a podtrženo, psacím stolem v jásavé oranžové barvě uděláte nepochybně dojem na své kamarády, na podřízené i na obchodní partnery (tedy pokud v tomtéž autě zrovna nepřijedou na schůzku). Pokud se plácnete přes kapsu, a pořídíte-li jej svému pubertálnímu synovi, je velká šance, že si alespoň na chvíli vysloužíte jeho obdiv a vděk. A to už přece stojí za to!

Anketa

Kam byste si dali "závodní" psací stolek vy?
V práci do kanceláře. Jen ať kolegové závidí!
5,7 %
Doma do obýváku. Ať je na něj odevšad pěkně vidět.
3 %
Doma do pracovny. Manželku bych tím raději nedráždil.
2,2 %
Snad dětem do pokoje. Je to sice pěkné, ale opičárna.
9,5 %
Nikam. Takovou hrůzu ke štěstí nepotřebuji.
79,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4117 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám