Hlavní obsah

Oslaďte si život hravými cukřenkami. Děti na ně budou vzpomínat i v dospělosti

Novinky, Kristýna Křížová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V době, která není pro nikoho jednoduchá, rozhodně není od věci si trochu osladit život. Třeba právě cukrem z hravé cukřenky, na kterou budou děti vzpomínat i v dospělém věku. Máme pro vás tipy na zábavné kousky, které si svým tvarem nezadají s klasickými interiérovými dekoracemi.

Foto: Yellow Octopus

Cukřenky ve tvaru kouzelných hůlek nebo zvířat děti bezpochyby zaujmou.

Článek

Ratolesti ocení hlavně cukřenky inspirované zvířátky. Sahat si pro kostku cukru do zobáku pelikána pro ně bude bezpochyby zážitkem, který zpestří jejich stolování.

Trendy motivem jsou třeba i jednorožci. Ti jsou i velkým hitem v oblasti dekorování dívčích večírků.

Foto: Yellow Octopus, Monsterzeug

Pohádkové cukřenky si budou děti bezpochyby pamatovat až do dospělosti.

Oblíbený je i motiv plameňáků, který je k vidění hlavně v létě. Nafukovadla inspirovaná plameňáky jsou součástí mnoha fotek na sociálních sítích. Zazářit ale mohou i coby cukřenky.

Foto: Excelsa, Red Candy

Plameňáci jsou velmi trendy motiv. Jak na textiliích, tak i coby inspirace pro drobné užitné předměty do domácnosti.

Zajímavým nápadem je užití cukru ve sněžítku. Hostům tak na první pohled nemusí být zcela jasné, že jde o cukřenku. Děti ji ale bezesporu ocení, protože bude sloužit i jako hračka.

Foto: Design Gift Shop

Sněžítko plné cukru obstojí i jako stylová dekorace.

Hravé kousky mohou imitovat o ovoce nebo zeleninu a dobře tak zapadnou do kuchyňského prostředí. Výrobky v přírodním stylu jsou navíc hodně oblíbené pro svou jednoduchost a dobrou kombinovatelnost navzájem.

Foto: Excelsa, Ginger Ray

Děti pobaví i kousky imitující hlávky zelí a šablony, díky kterým vytvoříte z cukru stopy.

Pokud hledáte inspiraci na zpestření a oživení interiéru, zkuste si pořídit třeba i prvky inspirované New Yorkem. Budete mít pocit, jako byste cestovali, i když zůstanete v klidu a bezpečí svého domova.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám