Hlavní obsah

Jednorožci jsou trendy motivem pro výzdobu dívčích večírků

Novinky, tnk

Motivy jednorožců v dívčích pokojích jsou velkým hitem posledních měsíců. Pokud chcete interiér vyzdobit pro pořádání narozenin nebo jiných oslav a chcete potěšit malé slečny, můžete volit právě tato fantazijní zvířata jako nejvýraznější dekorativní prvek. Kýčovitost k tomuto motivu do jisté míry patří a v tomto případě se s ní i počítá.

Foto: Ginger Ray (2x), ArtHouse

Interiér dekorovaný motivy jednorožců je ideálním místem pro narozeninové oslavy mladých slečen.

Článek

Řadu holčiček, mladých dívek i dospívajících a někdy i dospělých slečen v současné době oslovuje velký trend interiérových kousků s motivem jednorožců. Těm se počeštěně se říká „Unicorní” po anglickém názvu Unicorn neboli Jednořožec.

Foto: Luck and Luck (2x), Ginger Ray

Trend je natolik rozšířený, že vzniká i jednorázové nádobí s jednorožci, které je jako stvořené pro pořádání večírků.

Dekoracím v tomto stylu je vlastní duhová barevnost, která krášlí snovou a fantazijní postavu bájného jednorožce. Jde tak o ideální prvky pro oživení jinak nudných a fádních interiérů.

Foto: Candle and Cake

Girlandy dodají interiéru slavnostní atmosféru.

Vítané je i použití perletě a napodobeniny perleťového materiálu. Právě pestré pastelové měnící se barvy pod různými úhly pohledu a světla dodávají těmto kouskům atraktivní vzhled a kouzelného ducha.

Foto: Yellow Octopus, Candle and Cake

Servírování pohoštění zpestří slánka s pepřenou ve tvaru jednorožců i decentní ubrousky.

Motiv ušlechtilého koně s šroubovitě zakrouceným rohem je symbolem čistoty a neposkvrněnosti. Jde tak o motiv, který se skvěle hodí právě do dívčích pokojů. Vyplatí se ho kombinovat se světlými barvami, které v sobě mají hodně bílé (světle růžová, bleděmodrá, světle fialová atp.). Právě bílá barva totiž také symbolizuje čistotu.

Foto: Ksl Living (2x), Lush Design (uprostřed)

K párty bezpochyby patří i polštářové bitvy. Tentokrát ale volte textilie s fantasijním motivem.

Ideální barvou, která by těmto motivům měla dominovat, je dívčí růžová barva. Ta je zároveň v pokojích mladých slečen a dívek užívaná celkem běžně a prvky s motivem jednorožce tak do pokojů zpravidla dobře zapadnou.

Foto: Little Bird Told Me, Gyrofish

Malé slečny ocení houpací a skákací jednorožcev růžových tónech.

Dívčí oslavy dolaďte konfetami v různých barvách, které budou se zvoleným motivem dobře korespondovat. Ladit budou i bubliny a motivy duhy. Na dětské oslavy a večírky také bezpochyby užijete recyklovatelné jednorázové nádobí, které výrazně usnadní úklid. [celá zpráva]

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám