Hlavní obsah

Nekonečný balkon má plochu větší než osm středně velkých bytů v Praze

Také byste si uměli představit, že máte o něco větší balkon? A co kdyby byl skoro nekonečný? Zhruba tak se asi cítí obyvatelé luxusního penthousu v americkém Miami, kteří se na tom svém mohou procházet neustále dokola a dokola a dokola... Kdyby nic jiného, výhledy z něj stojí vážně za to.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Luxusní balkon v Miami má rozlohu 650 metrů čtverečních, je na něm i bazén pro 10 lidíVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Jen málokdy má běžný smrtelník možnost zažít, jak vypadá bydlení v luxusních penthousech zabírajících celá podlaží výškových domů. A o tom, jak asi vypadá výhled z jejich balkonů a teras, si pak už jen může opravdu nechat snít. Právě pro tyto snílky pořídil krátké video realitní agent Jason Matouk.

Diváky zavedl na balkon jednoho z mrakodrapů v Miami, který má plochu větší než osm středně velkých bytů v Praze (něco málo přes 80 metrů čtverečních) – 650 čtverečních metrů. Lemuje luxusní penthouse, jehož cena činí v přepočtu 632 milionů korun.

Balkon je z velké části úzký, směrem k bytu za ním ale vzniká několik větších „kapes“. Tam je možné objevit místa pro venkovní stolování, odpočinek, posezení s přáteli atd. Perličkou je kachličkovaný kruhový bazén pro deset osob.

Největší zážitek má ale návštěvník z výhledu, který se z balkonu nabízí. Kromě nekonečných vod Atlantského oceánu je to i výhled na město Miami, konkrétně na jeho čtvrť Sunny Isles Beach. Kochat se lze rovněž štíhlou temnou budovou známého mrakodrapu Porsche Design Tower, který se tyčí nedaleko.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám