Hlavní obsah

Inspirace na dárky, které potěší nejen domácí kutily

Právo, Sylva Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční dárek pro muže se mnohdy odbývá sprchovým gelem, holicí sadou, čepicí nebo sadou ponožek. Muž předstírá radost, i když se takový dárek každoročně opakuje. Letos to změňme! Takovému kvalitnímu nářadí málokterý muž odolá.

Článek

Hobby řadu seženeme v cenovém rozmezí maximálně do 5000 Kč, na dárek se může případně složit celá rodina.

Protože se většina manželek, milenek či slečen bude při výběru hobby nářadí cítit ztracená, je na čase se o něm něco málo dozvědět.

Koupi nářadí ovlivňuje hlavně místo, kde bydlíme. Jiné nářadí totiž potřebuje a využije muž v bytě 2+1, jinak tomu bude v případě, když jezdí na chatu, chalupu, máme-li velký dům či zahradu.

S konkrétním typem nářadí nám pomůžou odborníci ze specializovaných obchodů, kteří nám vysvětlí, co nářadí umí, z jakého je materiálu, kolik stojí. My vám pomůžeme jinak - malou orientační tabulkou, která shrne v přehledu typ nářadí, po kterém je třeba se v obchodě ptát.

Byt: sada ručního nářadí, box na nářadí, aku šroubovák, vrtačka
Rodinný dům: úhlová, vibrační nebo excentrická bruska, vysokotlaké čističe, přímočará pila, hoblík, opalovací pistole
Zahrada: sekačka, travní fréza, drtič odpadu, foukač/vysavač listí, sada zahradního nářadí a náčiní, elektrická řetězová pila
Chalupa, chata: sekery, klíny a štípače dříví, okružní pila, benzínová řetězová pila, zahradní traktůrek

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám