Hlavní obsah

Designové kousky roku 2020

Právo, Karolina Černá

Chcete si v novém roce pořídit domů, na zahradu nebo do firmy něco nového, mimořádného? Nemusí to být ani příliš drahé. Nechte se inspirovat zajímavostmi, které se v oblasti designu objevily v roce 2020!

Foto: LuxuryTable

Na první pohled vypadá La Boule značky Villeroy & Boch jako porcelánová koule. Jde však o stohovatelnou sadu nádobí pro dvě osoby. Zahrnuje dvě hlubší a dvě ploché misky, dva talíře a servírovací tác. Cena 8910 Kč.

Článek

Jako červená nit se unikátními a v některých případech také prestižními cenami ověnčenými výrobky proplétají jednoduchost, inspirace přírodou i šetrnost k ní a také poklona ikonickým produktům z dob minulých v podobě jejich nových variant.

A je lhostejné, zda se nápad zrodil v hlavě nadšených začínajících návrhářů, nebo vznikl ve studiích zkušených designerů pod hlavičkou známých značek.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Rustikální styl evokuje kouzlo starých časů

Dnešní doba je hektická, plná stresu. Lidé proto stále častěji utíkají z měst na venkov. Nebo se aspoň doma snaží navodit poklidnou venkovskou atmosféru....

Kam chodí knihy spát

Elektronické čtečky jsou praktické, ale skutečný relax zažijeme jen s papírovou knížkou v ruce. Je totiž originální, krásná i vzácná. Proto si zaslouží...

Výběr článků

Načítám