Hlavní obsah

Bláznivé dětské postele mají podobu lastury nebo balónu

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud chcete svým potomkům dopřát opravdu pohádkové dětství, můžete se nechat inspirovat postelemi nevšedních tvarů. Kousky v podobě stanu, karavanu nebo domečku dodají pokojům těch nejmenších na zajímavosti a originalitě a doslova děti přenesou do snové říše.

Foto: Nubie Modern Kids Boutique

Postel inspirovaná karavanem poskytuje příjemné soukromí. Ocení ji hlavně ty děti, které se musí o pokoj dělit se sourozencem.

Článek

Romanticky založené holčičky, které si rády hrají na mořskou vílu, ocení kruhovou postel ve tvaru lastury. Polštářky vypadají jako perly ukryté uvnitř mušle. Takovému kousku určitě sluší něžné pastové povlečení v růžové a lila barvě. Zařízení interiéru dívčího pokoje by mělo kopírovat tento styl.

Na místě je zdobné zrcadlo, toaletní stolek, křesílka v lehce historizujícím stylu. Prim budou hrát i křesla inspirovaná mušlemi, která budou s postelí tvarově korespondovat. [celá zpráva].

Postel vypadá lehce kýčovitě, což ale k dívčím pokojům trochu patří.

Foto: Circu’s Bun Van

Postel ve tvaru lastury se hidí do romanticky zařízených dívčích pokojů.

Luxusně bude vypadat i postel připomínající spodek létajícího balónu. Ta zapadne do dívčích i chlapeckých pokojů. Díky jednoduché barevnosti bude celkem nenáročné sladit ji s ostatním vybavením.

Tento nábytkový kousek je vhodné kombinovat s osvětlením ve tvaru mraků, které je sice náročné na údržbu, ale skvěle doladí dojem z tohoto výrazného nábytkového kusu.

Foto: Circu’s Bun Van

Lůžko ve tvaru cirkusového balónu vnese do pokoje cestovatelského ducha.

Děti se obecně rády schovávají do jakýchkoli domečků a stanů. Dojem, že mají své vlastní bydlení, u nich můžete podpořit postelí, která je inspirována klasickým stanem. Dítě v něm má větší soukromí.

Jde zároveň o kousek, který má stříšku, a je tak vhodný i jako letní postel na zastřešenou terasu nebo zahradu.

Foto: Idyll Home

Děti milují stany a teepee, designéři jim proto navrhují i postele ve tvaru těchto příbytků.

Chlapci určitě ocení postel ukrytou ve zmenšenině automobilu ze sklolaminátu. Ta se díky svým rozměrům bezpochyby stane výraznou dominantou prostoru a bude podněcovat dětskou představivost.

Foto: Circu’s Bun Van

Legendární vůz určený pro cestování se stal inspirací pro vznikm postýlky pro větší děti.

Pokud chcete zvolit vkusnější variantu dětské postele, vsaďte na dřevěnou postel ve tvaru domečku. Latě je možné jednoduše překrýt dekou a vytvořit tak dětem soukromí a prostor pro hry.

Foto: Norsu interiors, TakaTomo.de

Dětské postýlky ve tvaru siluety domečků jsou jednoduchým nábytkovým kouskem v severském stylu.

Kromě nápaditých postelí můžete dětem udělat radost i hravým barevným nábytkem ve tvaru různých zvířátek. [celá zpráva]

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám