Hlavní obsah

Trendy varné konvice mají retro tvary, nejmodernější můžete ovládat i mobilem

Novinky, tnk

V perfektně sladěném interiéru mají mít i běžné malé spotřebiče kvalitní design a užitečné funkce. Trendem jsou varné konvice umožňující ohřev vody na přesně požadovanou teplotu. Nejnovější vychytávkou jsou pak kousky umožňující ohřátí vody i na dálku díky aplikaci v mobilu.

Foto: Casa Bugatti

Na ovládání aplikací v mobilu reaguje konvice Jacqueline. Má i funkci pro ohřívání vody na umělé mléko pro děti.

Článek

Spotřebiče do interiéru vždy vybírejte podle stylu převažujícího v kuchyni. Do prostor zařízených v Provence, boho nebo rustikálním stylu volte kousky s retro nádechem, jejichž design je klasický a nadčasový. Pokud jde o barevnost, rozhodně se vyhněte výrazným a křiklavým barvám.

Foto: Luxxdesign

Konvice Vera je pokrytá zlatem a ohřeje vodu na teplotu v rozmezí 45°C až 100 °C.

Obecně nic nezkazíte, pokud vsadíte na konvice v černém nebo bílém provedení. Ty v zásadě zapadnou do jakéhokoli interiéru a nebudou působit rušivým dojmem.

Bílé kousky budou dobře ladit s mramorem a mědí, což jsou materiály, které jsou dnes v kuchyních hodně trendy.

Foto: Zboží.cz

Elegantní bílé konvice Brillante a Artisan ladí s dnešními trendy materiály.

Aktuálně je v kuchyňském i interiérovém designu hodně v kurzu brutalistní styl. Dominují mu chladné materiály, jakými jsou sklo, beton a ocel. Do takových kuchyní se vyplatí volit kousky z nerez oceli, které budou barevně i materiálově skvěle ladit s ostatním vybavením.

Foto: Novinky

Konvice Catler umožňuje navolit si požadovanou teplotu podle potřeby.

Minimalistickým kuchyním budou zase slušet kousky, které mají jednoduchý a nekomplikovaný tvar.

Inspirovat se můžete třeba konvicemi, které byly oceněny v německé soutěži o nejlepší design Red Dot Award a mají červený puntík upozorňující na inovativní design a dobrou kvalitu produktu.

Foto: Archiv soutěže Red Dot Award

Zlevo: konvice Balmuda umožňuje precizní zalití kávy vodou a konvice Stagg, která má malou LCD obrazovku, která ukazuje jak probíhá proces ohřívání vody.

Hi-tech domácnosti, ve kterých jsou vítané všechny nejmodernější spotřebiče s mnoha funkcemi, by zase měly být vybaveny chytrými konvicemi.

Pomocí aplikace dostupné pro zařízení iOS i Android si můžete nastavit přesný čas, kdy chcete, aby se vám uvařila voda, i si navolit požadovanou teplotu od 40° do 100° C. Můžete tak přijít domů z kanceláře přesně na pátou a ihned začít servírovat čaj.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám