Hlavní obsah

Lampička spojená se záložkou jako elegantní a praktický doplněk pro knihomoly

Novinky, tnk

Japonské designérské studio navrhlo dokonale plochou minimalistickou záložku do knih, která ale zároveň slouží i jako malá lampička. Jde o ideální kousek na dovolenou pod stan, kde oceníte skladnost a praktičnost.

Foto: Kyouei design (3x)

Záložka, která poslouží i jako lampička.

Článek

Záložka je vytištěna ze speciální fólie a obsahuje inkoust se stříbrnými částicemi, který přenáší elektřinu. Díky lithiové baterii můžete po přeložení záložky a zmáčknutí knoflíku tento produkt používat jako baterku nebo lampičku na čtení.

Foto: Kyouei design

Záložka poslouží jako malá lampička.

Záložka má na délku 30 cm a hodí se tak do většiny běžných menších formátů knih. Její hlavní předností je uměřený design, který je obecně pro japonské designové kousky typický.

Foto: Kyouei design

Lampičky mají jednoduchý technicistní tvar.

Podobné záložky zatím nebyly nikdy tak ploché, aby vazbu knihy nijak neporušovaly. Na druhou stranu ale díky sponám umožňují umístění přímo na knihu, čímž nepochybně zlepšují manipulaci s výtiskem při čtení.

Foto: Read lamp, Book light

Lampičky sloužící jako záložky jsou zpravidla sklopné nebo flexibilní.

Designérské kousky, které spojují různé funkce předmětů do jednoho objektu, jsou často těmi nejlepšími výtvory. Usnadňují totiž život a snižují náklady na pořízení různých předmětů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Za pozornost tak stojí třeba i stolek a kufr v jednom. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám