Hlavní obsah

Noční stolek - praktický i designový prvek do každé ložnice

Právo, Sylva Svobodová

Noční stolek vedle postele je praktický doplněk. Slouží k odkládání různých drobností: rozečtené knihy, sklenice s vodou i nesympatického budíku. Může být zcela jednoduchý, nebo vybaven zásuvkami, kdy nabídne další úložný prostor.

Foto: JITONA

Retro ložnice Georgia, která se skládá z šatní skříně, lůžka a nočního stolku. Jde o sestavu vyrobenou z masivní borovice, povrchová úprava bílá/antik.

Článek

Noční stolek je zpravidla součástí sestavy ložnice a ladí s ní tvarově, materiálem i stylem. Můžeme ho pořídit i zvlášť a pokládat ho za designový prvek, který přitáhne hned pozornost.

Foto: IKEA

Noční stolek s osvětlením, který má hned tři funkce: slouží jako stůl, lampa a přihrádka na časopisy. Velikost 68 x 38 cm, cena 1990 Kč.

Foto: IKEA

Čelo postele Mandal s nastavitelnými policemi se hodí k lůžku o šířce 160 cm. Materiál masivní bříza, bílé police (6 kusů) dřevovláknitá deska. Cena čela 3000 Kč.

Ať zvolíme jakoukoli možnost, je důležité, aby stolek měl správnou výšku, velikost a stabilitu, aby se nám vleže a polospánku dobře hledaly všechny předměty. Oblíbené jsou noční stolky z masivního dřeva, z kovu, nebo se skleněnou deskou (používá se silné bezpečnostní sklo se zaoblenými hranami).

Foto: KIKA

Noční stolek Enola je potažen textilní kůží, má zásuvku a skleněnou desku, š/v/h: 60/39/40 cm, cena 3990 Kč.

Foto: KIKA

Nako je noční stolek se dvěma zásuvkami, materiál textilní kůže, barva bílá, skleněná deska, š/v/h: 51/37/40 cm, cena 2990 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám