Hlavní obsah

Veselé velikonoční dekorace, které zkrášlí a rozveselí váš domov

Právo, Gisela Růžičková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je tu jaro a to je o důvod víc, proč domů vpustit více barev a naladit se na pozitivní vlnu. K jaru patří Velikonoce, které si ani nedovedeme představit bez vajíček, králíčků, kuřátek, kočiček, pučících březových nebo vrbových proutků společně s čerstvými květy krokusů, hyacintů, tulipánů a narcisů.

Foto: TCHIBO

Dekorační zajíčci z glazovaného porcelánu. Výška zajíčků 6 a 10 cm. Bílí nebo fialoví s metalickou úpravou. Cena sady (2 ks) asi 180 Kč.

Článek

Jaro dělají především žlutá, zelená a červená barva, ale potěší i jarní věnce na dveře, tácy a dětské hračky. Je jen na nás, co si vybereme!

Foto: ALMARA SHOP

Dřevěný podnos s velikonočním motivem zajíčka se hodí na jídelní stůl či zahradní slavnost, na občerstvení, do dětského pokoje na drobnosti – záleží na naší fantazii. Rozměry: 34×26×7 cm, cena 359 Kč.

Foto: SCONTO

Zápich s jarními motivy pořídíme jednotlivě za 29 Kč. Dají se použít na ozdobu jarního osení nebo do libovolné velikonoční aranže.

Foto: ALMARA SHOP

Stylový velikonoční věnec s přírodním zdobením – listy, proutky, větvičkami, lišejníky, peříčky, jen vajíčka jsou umělá. Věneček tak má dlouhou trvanlivost. Je možné jej položit na stůl nebo zavěsit. Rozměry: průměr 32 cm, cena 690 Kč.

Foto: SCONTO

Jarní atmosféru vytvoříme barvami a nejrůznějšími doplňky. Vděčné jsou barevné či přírodní košíčky, které můžeme podle vkusu sami dozdobit.

Foto: SCONTO

Na stole se bude dobře vyjímat i veselé nádobí a další doplňky. Jen pozor, ať vše nepřekombinujeme! I u výzdoby stolu znamená měně vždycky více. Jídelní servis, sklo, motiv květin, různé velikosti talířů a misek, cena od 119 Kč.

Foto: TCHIBO

Plstěné taštičky na velikonoční vajíčka s výšivkou. V sadě je fialová a světle zelená taštička. Rozměr: 15x16 cm. Cena za 2 kusy asi 180 Kč.

Foto: ALMARA SHOP

Sada ručně malovaných slepičích vajíček v modré barvě s velikonočními motivy květin a slepiček s kuřátky ozdobí sváteční stůl. Vajíčka mají připevněnou šňůrku na pověšení. Cena sady (12 ks) 450 Kč.

Foto: ALMARA SHOP

Sada dvou růžových zajíčků z hebkého plyše v látkových oblečcích s puntíky a poutkem na zavěšení. Hezký dárek pro děti nejen o Velikonocích. Výška 26 cm, cena 299 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám