Hlavní obsah

Osuška s reproduktory zpříjemní pobyt na pláži i na zahradě

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevšední osušku se zabudovanými reproduktory můžete na pláži připojit ke svému iPodu a užít si hudebního doprovodu během odpočinku. Tato osuška je novinkou, která si ale může v budoucnu získat řadu příznivců.

Foto: Profimedia.cz

Na první pohled unikátní osušku od běžného ručníku nepoznáte.

Článek

Nový plážový ručník s vestavěnými reproduktory umožňuje poslouchat oblíbené skladby a zároveň si na dovolené příjemně odpočinout. Připojit je možné jakýkoli přenosný hudební přehrávač.

Foto: Profimedia.cz

Atypická osuška slouží i jako rádio.

Reproduktory jsou umístěny na dvou místech v polštáři. Jsou ale daleko od sebe tak, aby při ležení nebyly cítit pod hlavou. Polštář je odnímatelný - aby se zabránilo zanesení nežádoucí vlhkosti do reproduktorů, pokud chcete ručník použít jako osušku.

Foto: Profimedia.cz

Reproduktory jsou zabudované v polštáři.

Na osušku je ale třeba dávat větší pozor než na klasický ručník - takže je navržena tak, že je ji po použití možné složit do jednoduchého batohu.

Foto: Profimedia.cz

Ručník je možné složit do podoby malého batohu.

Hi-tech ručník je tak chráněn před poškozením a je možné jej jednoduše přenášet. Vyrábí se v zahraničí v několika jednotných barevných variantách a je určitě jednou ze zajímavých inspirací pro dnešní designéry.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám