Hlavní obsah

Tipy na bezpečnou silvestrovskou párty v hollywoodském stylu

Novinky, Kristýna Křížová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silvestrovská párty si žádá velké přípravy. Aby byl večírek dokonalý, není od věci sáhnout po světelných led řetězech, svítících sklenicích a imitacích ohňostroje, které zajistí mnohem bezpečnější zábavu. Díky nim bude silvestrovský večírek u vás doma pro hosty naprosto nezapomenutelný.

Článek

Skvělým tipem, jak si zpestřit Silvestr a nepřijít k úrazu je nahradit klasický ohňostroj párty konfetami.

Barevné konfety a bublifuk pobaví a neublíží

Dalším tipem pro bezpečnější oslavu je bublifuk, který profesionálně a bezchybně vyfouká desítky pestrobarevných bublin. Za ten dáte cca 2 500 Kč. Profesionalitu projevíte, když se na párty objeví dvojitý světelný LED efekt s mícháním barev.

Ten vznikne díky mobilnímu přístroji DUO, za který dáte cca 2 100 Kč. Pokud chcete, aby vám bubliny vydržely i do příštího roku, volte je v podobě motivu samolepu na zeď.

Místo ohňostroje zvolte konfetky různých tvarů, vyletí do výšky až 10 m a pomalu se snáší k zemi. Pořídíte je cca od 30 do 200 Kč.

Pěnový výrobník a tvarované prskavky se hodí pro půlnoční překvapení

Skvělým tipem je i speciální pěnový výrobník, která v několika minutách vyrobí obrovské množství nezávadné pěny, která se podobá sněhu, ale na rozdíl od něj nestudí. Může se tak stát půlnočním překvapením pro vaše hosty.

Nebudou nudit ani speciální tvarované prskavky. Tvar číslic 2010 bude tím pravým přivítáním nadcházejícího roku. Prodávají se v různých tvarech - hvězda, srdce, stromek, číslice či písmena ve zlatém, stříbrném, červeném či bílém provedení. Přijdou cca na 15 Kč/ks.

Světelné efekty rozhodně nesmí chybět

Nesmí samozřejmě chybět různé světelné efekty. Zpestřením může být třeba svítidlo Push v podobě ledové kostky, která se při stisknutí rozsvítí bíle nebo přepnutím přepínače při stisknutí svítí a střídá barvy červenou, zelenou, modrou.

Svítidlo pořídíte cca za 140 Kč. Efektně vypadají i svítící kostky imitující led, které můžete vhodit do drinku pro vizuální oživení.

Pokud trváte na ohňostroji, tak volte speciální interiérový ohňostroj, jeho speciální efekty neprodukují žádné škodlivé emise a dají se použít velmi blízko diváků. Na tyto efekty se specializuje německá firma Pyro Tec.

Hitem roku jsou létající lampiony

Hitem letošního roku jsou létající lampiony. Hodí se na jakoukoliv zahradní párty, kde je neztratíte z dohledu. Seženete je v mnoha působivých barevných variantách.

 Ať už zvolíte jakékoliv výstřelky a dekorace, buďte kreativní a nebojte se v tento slavnostní den odvázat. Hosté jistě vaši přípravu na večírek ocení.

Reklama

Související témata:

Související články

Malostranská beseda opět září novotou

Dějiště mnoha koncertů a dalších kulturních akcí, budova Malostranské besedy, se dočkala zásadní investice. Nákladem více než 200 miliónů korun byla kompletně...

Výběr článků

Načítám