Hlavní obsah

V Praze probíhá mezinárodní veletrh elektra - AMPER 2008

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V pražském veletržním areálu v Letňanech (Výstaviště PVA) probíhá až do 4.4. veletrh AMPER 2008. Letošní veletrh představuje firmy z 23 zemí světa. Pokud se zajímáte o rozvody elektrické energie, nebo o vodiče, kabely, osvětlení, elektroinstalační techniku apod., tak je tento veletrh tím pravým ořechovým právě pro vás.

Článek

Loni se ustálila oborová struktura veletrhu, která nyní nabízí ucelenou prezentaci firem z nejdůležitějších odvětví soudobé elektrotechniky a elektroniky. Veletrh je příležitostí pro setkání odborníků, výrobců a uživatelů elektrotechniky a elektroniky.

Informační stánky a panely seznámují návštěvníky s produktyfoto: www.amper.cz

Novinkami, které představuje letošní veletrh jsou například nové odolné notebooky firmy Panasonic, nebo bezdrátové ovládáním RF Control, to je libovolně umístitelné a umožňuje ovládat až čtyři spotřebiče najednou, může tedy konečnému uživateli výrazným způsobem usnadnit život.

Příprava na letošní mezinárodní veletrhfoto: www.amper.cz

Bezdrátové vypínání až čtyř spotřebičů najednou

RF Control systém je soubor několika vzájemně komunikujících výrobků (vysílačů a přijímačů). V běžné praxi se všichni setkáváme s tím, že ne vždy je umístění vypínače vyhovující a někdy na jeho přemístění po přestavbě bytu či uspořádání nábytku dokonce zapomeneme.

Netradiční prezentace jedné z firem - koule umožňující filmové promítánífoto: www.amper.cz

Bezdrátový systém ovládání lze výborně využít také například na terase nebo zahradním altánu, kdy jsme nuceni při každém zapnutí/vypnutí světla zajít do domu.

Široká nabídka vypínačů

Upoutá také nabídka vypínačů a zásuvek, včetně ukázky atraktivních funkcí. Do této oblasti nabídky patří také inteligentní datové rozvody pro rodinné domy a byty apod.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak na zásuvky a spínače

Získat nadvládu nad elektrickým proudem asi jen tak nedokážeme, můžeme se ale pokusit o co nejpohodlnější a nejbezpečnější ovládání. Pokud plánujeme stavbu,...

Tajemství kuchyňských zásuvek

Základem současného masivního, sektorového či vestavěného nábytku zůstávají zásuvky a regály zakryté dvířky. Změnily se ovšem materiály, dekor i kování. Masiv...

Výběr článků

Načítám