Hlavní obsah

OBRAZEM: Dánský design v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Galerie Myšák otevřela v únoru showroom značky BoConcept, který vyhlásil soutěž: "No More Ugly Furniture - Konec ošklivému nábytku!" Stačí jen poslat fotografii ošklivého nábytku a můžete vyhrát novou sedací soupravu.

Článek

„Není však nutné bydlet ve velkoměstě, abyste se do nábytku BoConcept zamilovali,“ říká Viggo Mølholm, prezident a výkonný ředitel BoConcept. „Není to o tom, kde žijete, ale spíše o tom, jak žijete,“ dodává.

V showroomu BoConcept lze nalézt vše - zařízení obývacího pokoje, jídelny, ložnice, pracovny, šatny, předsíně a samozřejmě i jednotlivé stoly, židle či křesla.

„Chceme zákazníkům ukázat, že je možné s kvalitou dostat i aktuální design a že „designový“ neznamená nepoužitelný a nešetrný, jak si mnoho lidí myslí. BoConcept je důkazem, že funkce může být s krásným tvarem a dostupnou cenou v naprosté harmonii,“ dodává.

Pro dotažení osobitého stylu BoConcept nabízí drobné doplňky jako jsou vázy, misky, rámečky, svícny či polštáře a mnoho dalších zajímavých doplňků včetně abstraktních dekoračních skulptur.

Všechna fota: BoConcept

Více informací o soutěži naleznete na decoland.cz, prettyuglyfurniture.com.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám