Hlavní obsah

Nejvyšší hotel světa nabídne přepychové bydlení i nejvýše položený bazén

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud rádi cestujete, patříte mezi milovníky opravdového luxusu a nebojíte se za něj dobře zaplatit, pak si nezapomeňte v kalendáři označit březen roku 2011. Právě tehdy se má v Hong Kongu otevřít další z řady sítě hotelů Ritz-Carlton, který nejen že nabídne opravdový přepych, v záloze má i několik rekordů.

Foto: Profimedia.cz

Hotel Ritz-Carlton v Hong Kongu se má stát srdcem i duší celého města.

Článek

Nejnovější ze sítě hotelů Ritz-Carlton se bude směle řadit mezi nejdražší hotely světa, na svém kontě bude mít ale i opravdový unikát. Podle očekávání by se totiž měl stát nejvýše položeným hotelem na světě, uvádí server Independent. Pokud tedy milujete výzvy a netradiční zážitky, určitě toto místo navštivte.

Foto: Profimedia.cz

Hotel Ritz-Carlton

Nový přepychový a moderní hotel, který by se nejen podle designérů měl stát srdcem i duší celého Hong Kongu a přitáhnout tak turisty z celého světa, se nachází mezi 102. a 118. patrem Mezinárodního komerčního centra (ICC) v Kowloonu.

Nabídne celkem 312 pokojů, všechny s úchvatnými výhledy na město a přístav. "Nejmenší" hotelový pokoj, tzv. Deluxe Harbour, nabídne rozlohu 50 metrů čtverečných. Největším apartmánem je pak Ritz-Carlton Suite s neuvěřitelnými 365 metry čtverečnými. Samozřejmostí v každém apartmá je nejmodernější technika, od Wi-Fi, dokovacích stanic pro iPody až po stylové televizory s plochou obrazovkou.

Foto: Profimedia.cz

Hotel Ritz-Carlton

Foto: Profimedia.cz

Hotel Ritz-Carlton

Pro hosty je připraven i rozlehlý salón, kde se 24 hodin denně bezplatně nabízí prezentace nápojů a potravin, dále jsou k dispozici místnosti pro pořádání firemních schůzek, akcí, porad atd.

Jednou z opravdových perliček celého hotelu budou pak velmi stylově zařízené bary a restaurace, které navrhlo japonské Spin Studio. Hosté mohou navštívit celkem šest restaurací, třešničkou je pak střešní alfresco bar, který se nachází ve výšce 490 metrů nad mořem a kde se budou podávat jen ty nejvybranější lahůdky.

Foto: Profimedia.cz

Hotel Ritz-Carlton

Foto: Profimedia.cz

Hotel Ritz-Carlton

Foto: Profimedia.cz

Hotel Ritz-Carlton

Relaxace a odpočinek v nóbl stylu

Pokud si budete chtít dostatečně odpočinout a nabrat síly, jsou pro vás ve 118. patře přichystány prvotřídní lázně ESPA, které v prostoru 860 metrů čtverečných nabízejí dostatek relaxačních místností, nechybí samozřejmě ani fitness centrum.

Dalším unikátem hotelu je pak místní bazén, který je nejvýše položeným hotelovým bazénem světa. Pokud se při plavání nebudete chtít zrovna kochat pohledem na Victoria Harbour, můžete se v klidu položit na záda a pozorovat LED displej o výměře 196 metrů čtverečných, na kterém jsou promítány pohybující se obrázky z vodního světa.

Foto: Profimedia.cz

Hotel Ritz-Carlton

Jestliže patříte spíše mezi tancechtivé návštěvníky, i pro vás je zde přichystána zábava, opět se vší parádou. Taneční sál o rozloze 930 metrů čtverečných bude patřit k největším ve městě a vy si tu bez nadsázky budete připadat jako v pohádce. Místnost, kterou zdobí nádherné křišťálové lustry, je kromě zábavy možné využít i k pořádání svateb či velmi slavnostních setkání.

Ani milovníci nakupování nezůstanou o nic ochuzeni. V přízemí celého komplexu nechybí luxusní obchody místních i mezinárodních značek, které nabídnou bohatý sortiment široké škále zákazníků.

Foto: Profimedia.cz

Hotel Ritz-Carlton

Reklama

Související témata:

Související články

Lady Gaga koupila nejdražší dům ve Skotsku

Provokatérka a popová ikona současnosti Lady Gaga na sebe opět upozornila. Tentokrát však ne žádným výstředním oblečkem či šokujícím prohlášením, ale tím, že...

Výběr článků

Načítám