Hlavní obsah

V pražských Košířích vyrostl nový rezidenční projekt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nový bytový projekt vyrostl v pražské čtvrti Košíře. Svým budoucím obyvatelům nabízí prostorné byty s terasami a balkóny, garáže i zahrady. Rezidenční komplex Arboreum zahrnuje 152 bytových jednotek, od nejmenších 1+kk až po loftové 4+kk, umístěných v pěti budovách, a čtyři vilové objekty s vlastním pozemkem. Projekt korunuje výhled na celou Prahu.

Článek

Velký důraz je kladen na současné architektonické a především ekologické trendy - vždyť i samotný název bytového projektu je odvozen z latinského "arboretum", což je termín, který se používá k označení speciálních botanických zahrad.

V komplexu se nachází řada loftových bytů s privátními zahradami. Převažují přírodní materiály, střechy jsou porostlé zelení. Samozřejmostí jsou parkovací stání včetně parkovacích míst pro hosty.

Interiéry Arborea

.: Arboreum - vzorový byt foto: Novinky/Ondřej Lazar Krynek

Rezidenční komplex Arboreum v pražských Košířích splňuje všechny nároky na současnou, vkusnou a originální architekturu. Pro lepší představu případných zájemců připravili organizátoři a developeři projektu, společnost Ikano Properties, s.r.o., v komplexu vzorový byt, který je možné si přijít prohlédnout.

O byty je velký zájem

Jednou z předností Arborea je jeho výhodná lokalita, která v sobě snoubí poklidnou rezidenční atmosféru a zároveň zaručuje snadnou dostupnost centra Prahy.

.: Rezidenční komplex Arboreumfoto: IKANO Properties, s.r.o.

Ulice Beníškové, kde je rezidenční komplex umístěn, se nachází ve vilové čtvrti Košíře na Praze 5. Arboreum je tak od centra města vzdáleno pouhých 5 kilometrů, nedaleko leží i nákupní centrum Zličín a mezinárodního letiště v Ruzyni.

O bydlení v Arboreu je velký zájem, což potvrzuje i skutečnost, že ke koupi je k mání už jen posledních pár bytů, přičemž jejich cena se pohybuje od necelých pěti miliónů korun (bez DPH) výše.

Reklama

Související články

Památkáři rozhodují o podobě Buďánky

Po letech sporů a chátrání je na světě studie, podle níž lze starou kolonii revitalizovat. Někdejší historické dělnické enklávě v Košířích, známé jako Buďánka,...

Nové administrativní centrum v Karlíně

V úterý byla zahájena stavba nového administrativního centra Futurama Business Park v pražském Karlíně v blízkosti metra Invalidovna. Ambiciózní projekt...

Výběr článků

Načítám