Hlavní obsah

Drobnosti v koupelně už neztratíte

Se zmatkem a nepořádkem v koupelně malých rozměrů zatočí chytrá řešení v podobě přihrádek a krabiček v zásuvkách, různých stojánků a polic na stěnách a rozličných způsobů zavěšení i odkládání. Nechte se inspirovat!

Foto: Ravak

Odkládací plochu v rohu na okraji vany vyřešilo její 10° pootočení do prostoru. Plochu lze využít i jako sedátko.

Článek

Koupelna je místností, kde se to drobnými předměty jen hemží.

Ať již jde o nejrůznější toaletní potřeby, pomůcky pro ústní hygienu, kosmetiku či ručníky, vše by mělo mít své pevné místo, jinak nastává chaos.

Výhodou je, že pro všechny tyto předměty lze vymyslet vhodné úložiště a díky jejich pestré nabídce je možné vybrat ta, která budou ladit s celkovým stylem koupelny.

Anketa

Máte drobnosti v koupelně dobře zorganizované?
Ukázkově!
22,1 %
Je v tom systém. To musí stačit.
58,1 %
Občas se něco někam zatoulá...
10,6 %
Ne, je to děs.
9,2 %
Celkem hlasovalo 1650 čtenářů.

Přehlídka vánočních stromků našich čtenářů

Vánoční stromek nechybí snad v žádné z českých rodin. Každá má ale trochu jiný. Tu jej zdobí památečními ozdobami po předcích, jinde si naopak potrpí na nejnovější trendy a mají každý rok zcela jiný, tamo se zdobí jen čokoládovými ozdobami a v další rodině hledí hlavně na bezpečnost. Kvůli malým dětem nebo mazlíčkům...

Jak vypadá ten váš? Pojďme si užít Vánoce společně. Na adresu bydleni@novinky.cz nám do 22. 12. 2021 pošlete fotografii (orientovanou na šířku) s vaším vánočním stromečkem a připojte pár zajímavých informací o něm. Přehlídku těch nejhezčích přineseme ve vánočním článku v rubrice Bydlení.

Reklama

Související články

Navrhněte si koupelnu pro volný pohyb

Správná koupelna má několik zón. Do její menší verze se vejde umyvadlo, místo ke sprchování, koupání a někdy i pračka. Ve velkých koupelnách bývá zástěnou...

Výběr článků

Načítám